Zeumeren

Nieuws

Laatste nieuws

29-09-2020

Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

Op donderdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2021. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

Lees meer

31-08-2020

Leisurelands hervat vanaf 1 september reguliere openingstijden recreatiegebied Zeumeren

Recreatiegebied Zeumeren is vanaf 1 september weer dagelijks toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. Dit betekent dat de beperkte openingstijden komen te vervallen, en bezoekers ook na 18.00 uur weer kunnen genieten van het recreatiegebied.  

Lees meer

29-07-2020

Wanneer ben je zwemveilig?

Om veilig te kunnen zwemmen en recreëren bij de vele mooie zwemlocaties op recreatieplassen zoals die van Leisurelands is het belangrijk dat je voldoende zwemvaardig bent. Maar wanneer ben je zwemvaardig? Of beter gezegd, wanneer ben je zwemveilig? 

Lees meer

26-06-2020

​​​​​​​Aangepaste openingstijden Zeumeren verlengd tot 1 september

Rcreatiegebied Zeumeren blijft tot 1 september dagelijks geopend tot 18.00 uur. Leisurelands heeft in overleg met de gemeente Barneveld en de politie besloten de aangepaste openingstijden te handhaven gedurende de hele zomerperiode.

Lees meer

25-06-2020

Recreatiegebieden Leisurelands bieden ruimte voor 1,5 m afstand evenementen

Goed nieuws! Vanaf 1 juli ‘mogen we weer’. De versoepelingen van de overheid rondom het coronavirus geven ruimte aan evenementen en activiteiten. Zoek je een locatie voor een familiefeestje, bedrijfsuitje, een barbecuefeest, een sportevenement of een muzikale of culturele bijeenkomst? Weet dan dat wij volop ruimte hebben op onze recreatiegebieden. De recreatiegebieden zijn ruim opgezet, je kunt er dus met gemak vele personen kwijt waarbij het 1,5 meter afstand houden geen probleem hoeft te vormen. Daarnaast bieden de recreatiegebieden een prachtig groen en waterrijk decor, er zijn zandstranden, verkoelende meren en ruime grasvlakten.

Lees meer

23-06-2020

Recreatiegebieden Leisurelands hebben zwemwaterklasse ‘uitstekend’

Het is mooi weer in Nederland. Veel mensen trekken er dan graag op uit. Een favoriete bezigheid is zwemmen in de openlucht. Dat is in Nederland op veel plaatsen gelukkig goed geregeld. Ook de recreatiegebieden van Leisurelands zijn aangewezen als zwemlocatie. Zwemmen in oppervlaktewater is gezond als je voor een aangewezen zwemwaterlocatie kiest. Hier weet je zeker dat het zwemwater is gecontroleerd en dat het voldoet aan de zwemwaterkwaliteitseisen.

Lees meer

23-06-2020

Voorverkoopactie parkeerpas verlengd tot en met 30 juni 2020

In verband met het dichtbij huis blijven door het coronavirus en het mooie weer is er veel vraag naar de parkeerpas van het seizoen 2020-2021. Geldig t/m 30 april 2021 op 17 recreatiegebieden. We hebben daarom besloten de voorverkoopactie te verlengen tot en met 30 juni aanstaande. Je bespaart daarmee 10% op de gewone prijs van een parkeerpas. Dat wordt voordelig parkeren deze zomer voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land.

Lees meer

12-06-2020

‘Warm en druk jaar op recreatiegebieden in 2019’ (jaarverslag)

In 2019 werden niet alleen alle warmterecords verbroken maar brachten er ook 6,9 miljoen recreanten een bezoek aan de 20 recreatiegebieden van Leisurelands. Het aantal bezoekers aan de ondernemers op de recreatiegebieden groeide zelfs met 10% naar 2.2 miljoen, een positief resultaat in 2019. Onlangs verscheen het jaarverslag waarin te lezen is dat het recreatiebedrijf hard werkt om zich verder te positioneren als één van de belangrijkste spelers in de vrijetijdssector met een maatschappelijke insteek. Zowel direct als indirect levert Leisurelands een bijdrage aan de leefbaarheid en vrijetijdsbesteding in de regio waarin zij actief is. In 2019 werd bijna 1,4 miljoen euro geïnvesteerd om de recreatiegebieden aantrekkelijk te houden en toekomstbestendig te maken.

Lees meer

31-05-2020

Toiletten weer geopend

Vanaf maandag 1 juni 2020 om 12.00 uur zijn de toiletten op onze recreatiegebieden weer open. We vragen je de toiletten netjes te houden, je verantwoordelijkheid te nemen en ook hier 1,5 meter afstand te houden. Alleen samen houden we corona onder controle en alleen samen zorgen we ervoor dat de toiletten geopend mogen blijven.

Lees meer

29-05-2020

Aangepaste openingstijden Zeumeren: gesloten tijdens Pinksterweekend en vanaf 2 juni dagelijks open tot 18.00 uur

Om herhaling van de problemen tijdens het drukke Hemelvaartweekend te voorkomen hebben Leisurelands - terreineigenaar van recreatiegebied Zeumeren - en de gemeente Barneveld overleg gevoerd over aanpassingen van de openstelling van het gebied. Er zijn afspraken gemaakt over de openingstijden en het toezicht. Alleen op die manier kan Zeumeren geopend blijven en krijgen we samen corona onder controle. Leisurelands vraagt bezoekers om begrip.

Lees meer