Zeumeren

Oneindig plezier voor het hele gezin

Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen is dé plek om je helemaal uit te leven, bomvol met de leukste activiteiten voor jong en oud. Naast een fijn strand met speeltoestellen, is er nog veel meer te beleven.


De kleine avonturiers kunnen op ontdekkingstocht bij Avonturenpark SchatEiland Zeumeren. Hier kunnen ze samen met Zack, Zara en Piraat Gouddukaat urenlang klimmen en klauteren, schatgraven en goudzoeken.

Ook voor tieners is er genoeg te doen. Bij Expeditie Zeumeren is plezier gegarandeerd. Daag elkaar uit tijdens een potje midgetgolf, footgolf of shortgolf. Lukt het jou om de bal te putten in zo min mogelijk slagen?

Tijd voor actie! Raas over het water en laat al jouw tricks zien op de wakeboard- en waterskibaan van Zeumeren Watersport. Zeumeren Watersport heeft niet alleen een gave waterskibaan, maar ook een heerlijk terras. Plof neer op de loungebanken en juich vanaf hier de watersporters toe onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een avond vol gezelligheid kun je terecht bij Beachclub Zeumeren. Geniet hier van de lekkerste cocktails, terwijl de zon langzaam in het water zakt.

Heb jij een VISpas en een bewijs van lidmaatschap van een hengelsportvereniging? Dan kun je op Recreatiegebied Zeumeren ook terecht voor een dagje vissen op een prachtige locatie. Wil je alles weten over vissen op onze recreatiegebieden? Bezoek dan onze speciale website voor vissers.

Is één dag op Recreatiegebied Zeumeren niet genoeg? Plak dan een paar dagen extra aan jouw dagje uit door een overnachting te boeken bij Costa del Zeumeren. De camping ligt aan het water, wat zorgt voor het échte vakantiegevoel.

Activiteiten op Zeumeren

Meer te doen op Zeumeren?