Onverwacht mooi, leuk en actief recreëren

De herfst is begonnen! Hét seizoen om naar buiten te gaan, lekker uit te waaien en nieuwe herinneringen te maken. Je beleeft het op onze negentien recreatiegebieden in de mooiste omgevingen van Gelderland. Onbezorgd genieten!

'DE MOOISTE RECREATIEGEBIEDEN VAN GELDERLAND'

We kunnen weer genieten dit najaar! Ga lekker samen op pad met familie of vrienden. Het hondenseizoen is begonnen dus ook je hond mag weer vrij rondlopen op al onze recreatiegebieden. Haal een frisse neus en kijk je ogen uit: in het najaar zijn onze gebieden betoverend mooi. De gebieden zijn verspreid over heel Gelderland, van Hilgelo in de Achterhoek tot Veluwe aan Zee. Bezoek een recreatiegebied in de buurt of ontdek er een verder weg.

Welk gebied je ook kiest, door ons activiteitenaanbod en onze faciliteiten is het er nooit saai. Lekker sporten en bewegen in de natuur wilt toch iedereen! We bieden je vele mogelijkheden op onze recreatiegebieden. Show je skills bij onze Urban Sportsparken of daag je vrienden uit op het 3x3 basketbalveld. Probeer onze hardlooproutes of maak een prachtige wandeling door het groen of over het strand.

Ga je graag het water op? Voor waterraten zoals jij hebben we vier waterskibanen. Laat je beste tricks zien! Blijf je liever droog? Daag dan jouw vrienden en familie uit tijdens een potje golf op één van de de zeven golfbanen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. We hebben niet alleen de leukste speeltoestellen maar ook twee avonturenparken: Land van Jan Klaassen en Avonturenpark SchatEiland Zeumeren. Hier ga je samen op ontdekking en beleef je de spannendste avonturen.

Wil jij tijdens de herfst ultiem ontspannen? Waan jezelf een dag in de luxe wellnesscentra en droom weg in de unieke sauna’s, tijdens een massage of in één van de vele baden.

Ook in het naseizoen kun je op onze recreatiegebieden een hapje en drankje doen. Er zijn strandpaviljoens, restaurants en beachclubs met uitzicht op het water. De een koelt af na het sporten, de ander warmt op na het uitwaaien!

Zien we je snel?

Op avontuur in alle seizoenen!

Te beleven bij Leisurelands

"Ook in het najaar kunnen we lekker eropuit"

Meer lezen!