Onverwacht mooi, leuk en actief recreëren

De herfst is begonnen! Hét seizoen om lekker uit te waaien, nieuwe herinneringen te maken en de leukste avonturen te beleven. Op onze negentien recreatiegebieden vind je de mooiste stranden van Gelderland, waar plezier op nummer één staat.

'DE MOOISTE STRANDEN VAN GELDERLAND'

Heb jij je strandlaken, zonnebrandcrème en strandbal ingepakt? Tijd om te gaan! Neem een verfrissende duik in het water of klim en klauter op de speeltoestellen. Geniet van de zon en koel af met een ijsje dat je kunt kopen bij onze strandpaviljoenen. 

Door het oneindige aanbod aan activiteiten is het op onze recreatiegebieden nooit saai. Voor de waterratten die houden van actie zijn er vier waterskibanen. Ga het avontuur aan op de waterskibanen en laat jouw beste skills zien terwijl je over het water raast. Blijf je liever droog? Daag dan jouw vrienden en familie uit tijdens een potje golf op één van de zeven golfbanen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. We hebben niet alleen de leukste speeltoestellen en overzichtelijke stranden, maar ook twee avonturenparken: Land van Jan Klaassen en Avonturenpark SchatEiland Zeumeren. Hier kun je op ontdekkingstocht en samen de spannendste avonturen beleven.

Wil jij tijdens de zomer ultiem ontspannen? Waan jezelf een dag in de luxe wellnesscentra en droom weg in de unieke sauna’s, tijdens een massage of in één van de vele baden.

De terrassen op onze recreatiegebieden zijn de perfecte plek om te ontspannen na een warme zomerdag. Geniet aan het water van de ondergaande zon met een ijskoud drankje in je hand.

Zien we je snel?

Op avontuur in alle seizoenen!

"Uitwaaien op het strand!"