Onverwacht mooi, leuk en actief recreëren

De zomer is begonnen! Hét seizoen om er samen op uit te gaan, nieuwe herinneringen te maken en de leukste avonturen te beleven. Op onze negentien recreatiegebieden vind je de mooiste stranden van Gelderland, waar plezier op nummer één staat.

Heb jij je strandlaken, zonnebrandcrème en strandbal ingepakt? Tijd om te gaan! Neem een verfrissende duik in het water of klim en klauter op de speeltoestellen. Geniet van de zon en koel af met een ijsje dat je kunt kopen bij onze strandpaviljoenen. 

Door het oneindige aanbod aan activiteiten is het op onze recreatiegebieden nooit saai. Voor de waterratten die houden van actie zijn er vier waterskibanen. Ga het avontuur aan op de waterskibanen en laat jouw beste skills zien terwijl je over het water raast. Blijf je liever droog? Daag dan jouw vrienden en familie uit tijdens een potje golf op één van de zeven golfbanen.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. We hebben niet alleen de leukste speeltoestellen en overzichtelijke stranden, maar ook twee avonturenparken. Ga op ontdekkingstocht en beleef samen de spannendste avonturen.

Wil jij tijdens de zomer ultiem ontspannen? Waan jezelf een dag in de luxe wellnesscentra en droom weg in de unieke sauna’s, tijdens een massage of in één van de vele baden.

De terrassen op onze recreatiegebieden zijn de perfecte plek om te ontspannen na een warme zomerdag. Geniet aan het water van de ondergaande zon met een ijskoud drankje in je hand.

Op avontuur in alle seizoenen!

Te beleven bij Leisurelands

"In de zomer genieten we van het strand, het water en de zon"

Meer lezen!