Wandelen met je hond op het strand

De gezelligste hondenstranden in Gelderland zijn weer geopend! Een mooie plek om samen met jouw trouwe viervoeter te genieten van de juiste combinatie van strand, water en groen!

Het gehele hondenseizoen (1 oktober tot 1 mei) nodigen we jou en je hond uit om onze recreatiegebieden te ontdekken. Bezoek één van onze gebieden bij jou in de buurt of ontdek een gebied dat je nog niet kent. Laat je verrassen door de diversiteit op onze gebieden. Honden kunnen overal zwemmen, ravotten, spelen en andere hondenvriendjes maken tijdens onze verschillende hondenactiviteiten. Lees snel verder en ontdek waar je een lekkere strandwandeling met je hond kan maken.
 

Deze hondenactiviteiten komen eraan...

Losloopgebieden in Gelderland

Honden mogen loslopen op het strand en ze kunnen zich uitleven in het zand en water. Je kan gezellig kletsen met andere hondeneigenaren of je eigen route pakken en tot rust komen. Na een flinke wandeling kun je lekker opwarmen bij een van de gezellige paviljoens op onze gebieden. Ga je voor een kopje koffie, thee of warme chocolademelk? 

Lees in onze blog over de top 5 losloopgebieden.

Bekijk alle horeca

Wat je nog meer kan doen?

Wil je een dagje uit met je hond en een keer wat anders dan een wandeling? Probeer dan eens suppen met je hond. Op recreatiegebied Hilgelo heeft Joy to Sup verhuurboxen voor SUP's staan. Huur een SUP-board en ga met je hond het water op! Ben je liever sportief bezig op het land? Ga dan hardlopen met je hond, trainen, fietsen of zwemmen met je hond. Klik hieronder op de tegels voor meer informatie.

AGILITY COURSE STROOMBROEK

Train gezellig samen! Hoeveel hindernissen kan jouw viervoeter afleggen?

Hoe werkt agility?
De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. Hij mag de hond of de hindernissen echter niet aanraken. De hond moet dus heel goed leren om op gesproken aanwijzingen en op lichaamssignalen snel en op de juiste manier te reageren.

Route naar Stroombroek

Dogloversdeal uitgelicht

Korting op je hondenverzekering!

Al eens nagedacht over een huisdierenverzekering?


Je wilt je huisdier altijd voorzien van de juiste zorg, wij raden daarom aan na te denken over een huisdierenverzekering. Een huisdierenverzekering is in feite een ziekteverzekering voor je huisdier. Deze verzekering is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden door o.a. dierenartsen en fokkers. Een huisdierenverzekering dekt de meest voorkomende dierenartskosten, en dit tegen een laag bedrag dat je maandelijks betaalt (de premie). Wij raden de verzekering van Figo aan om zeker te zijn van de beste dekking.

Ik wil een hondenverzekering afsluiten

Waar ga jij met jouw hond wandelen op het strand?

Kies jullie favoriete recreatiegebied

Neem je hond mee op de fiets of in je auto en kom uitwaaien op de mooiste losloopgebieden van Gelderland

Surfoever Hoge Bijssel

Meer over Surfoever Hoge Bijssel

Leuke hondenevenementen

Dit hondenseizoen staat in het teken van de diversiteit van onze populaire recreatiegebieden. Uiteraard heb je een favoriete plek om lekker uit te waaien met jouw trouwe viervoeter. Maar wij dagen je uit om ook onze andere gebieden te ontdekken, want elk gebied is uniek! We zullen de komende maanden meerdere activiteiten organiseren. Elke activiteit zal plaatsvinden op een ander recreatiegebied. Doe jij mee?

Word lid van onze Facebookgroep om op de hoogte te blijven van al onze hondenupdates en activiteiten.

In de zomer met je hond naar de recreatiegebieden

Ook buiten het hondenseizoen hebben we een paar plekjes speciaal voor honden. Hier kunnen ze heerlijk afkoelen en spelen:

Hou alles netjes schoon baasjes!

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.

"EEN HULPHOND IS WELKOM, ALTIJD EN OVERAL"

En zo ook bij ons op de recreatiegebieden (en ons kantoor)! 

Hulphonden helpen mensen met een fysieke of psychische beperking. Heb jij wel eens te maken met hulphonden op jouw werk of in je eigen zaak? Dan twijfel je misschien wel eens. Want: is het wel hygiënisch? En wat denken de andere klanten of gasten hiervan? Je kunt hulphonden rustig binnenlaten in je restaurant, café, winkel of medische praktijk. Want: hulphonden zijn schoon, netjes, rustig en goed getraind.

Lees meer over 'Een hulphond is welkom'