Vrij en zorgeloos op het strand

Vijf recreatiegebieden van Leisurelands beschikken over een naaktstrand, namelijk Berendonck, Bussloo, Hilgelo, Rhederlaag en Stroombroek. Met je kleren, leg je bij naaktrecreatie ook je zorgen op zij. Vrijheid is de zon op je blote huid voelen. 

Een van onze naaktstranden is zelfs al drie jaar op rij bekroond met een BlootKompas! Award. De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. Het naaktstrand van recreatiegebied Bussloo is zowel in 2021 als 2022 geeïndigd in de top 3 van de BlootKompas! Awards. In 2021 was dit de 3e plaats, in 2022 zijn we gestegen naar de 2e plaats en in 2023 hebben we de BlootKompas! Award gewonnen!

In Nederland genieten ongeveeer 2,5 miljoen mensen van hun vrije tijd door bloot te recreëren. Je bent dus zeker niet de enige. Wil je meer weten over naaktrecreatie? Neem dan een kijkje op de website van NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. NFN zet zich in voor de maatschappelijke acceptatie, kwaliteit en veiligheid rondom naaktrecreatie en werkt op dit vlak al decennia lang samen met Leisurelands.

 

Bezoek een van onze naaktstranden op

Ontdek onze naaktstranden op de kaart