DE ZATERDAG IS AL UITVERKOCHT!

DiscoDip: Miljuschka’s culinaire festival

27 maart 2024

BUSSLOO - Ga met me mee op een culinaire trip. DiscoDip, het lekkerste en leukste food festival van 2024. Ik serveer je een festival waar alles draait om eten en genieten.

24 . 25 . 26 mei 2024 recreatiegebied Bussloo, de Veluwe

WE ETEN
Stap in mijn eetbare wereld en geniet samen met mij van het lekkerste culinaire aanbod wat Nederland te bieden heeft. Natuurlijk geselecteerd door moi. Proef de specialiteiten van onze lokale foodhelden, van live versgebakken brood tot Asian streetfood. Van crispy en hartig tot romig en zoet.

WE DRINKEN
Wereldse cocktails, lokale ambachtelijke bieren en een bijzondere selectie wijnen uit de mooiste streken. En voor wie alcohol geen must is; genoeg nieuwe smaken te proeven in de 0.0 hoek.

WE DANSEN
Natuurlijk gaan we ook met de voetjes van de vloer en vieren we samen het leven. Van een DJ tot live band en bepaal je eigen muziekwereld.

WE KOKEN
We gaan samen de handen uit de mouwen steken in de keuken. Ik nodig al mijn culinaire helden uit om van ze te leren koken. Volg een workshop en leer van de meesters, ontdek de geheimen van de perfecte sambal of leer mijn bananenbrood bakken.

Ik verzamel alles wat ik lekker vind op één plek. Wil jij ook naar het vetste foodfestival van Nederland? Zorg dat je er snel bij bent, want de kaarten zijn beperkt. En ik bezorg jou een onvergetelijke ervaring.

Liefs Miljuschka

Kaarten: www.discodip.nl/tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 35,00