Veel speelplezier met de kinderen

Zit jij vol energie en speel je het liefst de hele dag door? Op de recreatiegebieden is heel veel te beleven. Ook zijn er leuke activiteiten voor de papa's, mama's, oom's, tante's, opa's en oma's. Beleef de spannendste avonturen in jouw favoriete pretpark, ga het water in of hang de sportfanaat uit.

Met wat slechter weer kun je bijvoorbeeld naar speelparadijs SchatEiland Zeumeren toe. Ook Het Land Van Jan Klaassen heeft een binnenspeeltuin waar je droog blijft tijdens het spelen. Bij Pitch & Putt Bussloo kun je gaan lasergamen of een Escape Room doen. In de zomer kan je lekker zwemmen en in het zand spelen. Op heel veel recreatiegebieden staan leuke waterspeeltoestellen, klimrekken, schommels en andere speeltoestellen. Om te springen, klimmen en klauteren kun je naar Markant Outdoorcentrum gaan en de echte durfallen kunnen op de waterskibaan hun vetste tricks laten zien.

Neem jij liever je hele familie mee voor een familieuitje? Dan kun je kijken bij Fundustry Viking Adventures of bij de Pitch & Putt banen voor leuke familiearrangementen en spellen.

De leukste speeltoestellen

Een weekendje weg met de kids

Lekker er eventussen uit met de kinderen. Ga op mini-vakantie op een vakantiepark, camping of bungalowpark. Of beleef bijzondere nachten in bijzondere accommodaties op een van de recreatiegebieden.

Meer informatie

Kinderfeestjes en schoolreisjes

Vier jouw verjaardag bij Markant Outdoorcentrum, Fundustry Viking Adventures of Pitch & Putt Golf Bussloo. Je kan de gekste en leukste activiteiten doen zoals lasergamen, kanovaren, paintballen, escape room, voetgolf of gewoon midgetgolfen. Of ga met je klas naar Het Land van Jan Klaassen of SchatEiland Zeumeren.

Meer informatie