Berendonck

Leef je uit of kom even tot rust

Tussen Nijmegen en Wijchen ligt Recreatiegebied Berendonck: het gebied dat nooit verveelt. Met uitgestrekte zandstranden en ruime ligweides is hier genoeg te doen.

 

Trommel snel al je vrienden op, want de echte adrenalinejunkies kunnen zich de hele dag vermaken bij Recreatiecentrum de Berendonck. Naast een geweldige waterskibaan, kun je bij Recreatiecentrum de Berendonck ook terecht voor de vetste teamactiviteiten. Denk aan een kajakken, beachvolleybal, een uitdagende obstakelrun, een shooting range of een vlot bouwen. Om hierna tot rust te komen, kun je neerploffen op het terras van Recreatiecentrum de Berendonck en genieten van een heerlijk hapje en drankje aan het water.

Ben je op zoek naar een relaxter uitje? Dan is Golfbaan de Berendonck van BurgGolf zeker een aanrader. Lukt het jou om de bal te putten in zo min mogelijk slagen?

Om helemaal tot rust te komen, kun je terecht bij Thermen Berendonck. Droom weg tijdens een heerlijke massage of verwen jezelf met een gezichtsbehandeling. Bevind je in een oase van rust en ontdek het hele resort tijdens een bezoek aan de sauna’s, baden en rustruimtes.

Om Recreatiegebied Berendonck tot op de bodem te ontdekken, kun je je duikspullen meenemen. Het water is achttien meter diep én heeft een onderwaterescaperoom: Aquavilla.

Activiteiten op Berendonck

Nog meer te doen op BERENDONCK