Bussloo

Van actie tot ontspanning

Recreatiegebied Bussloo ligt in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. Bussloo is hét recreatiegebied waar ontspanning en plezier samenkomen. Bij Thermen Bussloo staat wellness centraal en kun je helemaal tot rust komen in één van de sauna’s, baden of tijdens een massage. 


Ben je op zoek naar spanning in plaats van ontspanning? Zoek dan het avontuur op bij Multi Fun Bussloo: het leukste in- en outdooractiviteitencentrum van Gelderland, waar voor iedereen iets te doen is. Daag je familie uit tijdens een potje glowgolf of lasergamen. Om de prachtige omgeving van Bussloo te ontdekken, ben je bij Multi Fun Bussloo ook aan het juiste adres. Huur een e-chopper en verken op een unieke manier de omgeving.

Bussloo heeft zes fijne stranden, waar je kunt genieten van heerlijk zwemwater. Eén van de zes stranden is een prijswinnend naaktstrand, waar je beschut ultieme vrijheid kunt ervaren.

Wil je Recreatiegebied Bussloo vanuit een ander perspectief zien? Pak dan je duikspullen en ontdek de mysterieuze onderwaterwereld. Het water is twaalf meter diep en er zwemmen onder andere karpers, snoeken, baarzen en palingen rond. Ben je op zoek naar een échte uitdaging? Bezoek dan het onderwaterhuis en de stadsbussen op de bodem.

Tijd voor verkoeling! Op onze strandpaviljoenen kun je terecht voor een lekker ijsje, een frietje of een ijskoud drankje. Voor de grote trek kun je uit eten bij Hof van Bussloo of Hofstede de Middelburg.

Bussloo is veel te leuk om er maar één dag te blijven. Boek daarom jouw overnachting en ervaar het échte vakantiegevoel. Waan je in pure luxe tijdens een overnachting bij Wellness Hotel Thermen Bussloo: winnaar van de Dutch Hotel Awards 2021. Ga je liever back to basic? Kampeerhoeve Bussloo heeft de mooiste campingplaatsen. Ook kun je hier een unieke nacht beleven in de knusse campingpods.

Evenementen op Bussloo

Activiteiten op Bussloo

Nog meer te doen op Bussloo