Wat is de Leisurepas?

Kom je vaker op onze recreatiegebieden? Parkeer dan voordeliger met onze Leisurepas! Alle voordelen van de Leisurepas:

  • Onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden: Berendonck, Bussloo, Groene Heuvels, Hambroekplas, Heerderstrand, Hilgelo, Kievitsveld, Mookerplas, Nevelhorst, Rhederlaag, Strand Horst, Strand Nulde, Stroombroek, Surfoever Hoge Bijssel, Wylerbergmeer, Zandenplas en Zeumeren.
  • De Leisurepas is van 1 mei tot 1 mei geldig
  • Profiteren van leuke extra's (de Vriendendeals)
  • Niet meer wachten voor de parkeerautomaat om een kaartje te halen

(Let op! De Leisurepas is niet geldig bij IJsseldelta Marina en Nijkerk aan Zee)

Nieuw: de Leisurelands Vriendendeals. Dit zijn leuke kortingen waar je als pashouder op vertoon van je Leisurepas gebruik van kan maken (lees hieronder verder voor meer informatie).

Een paar aandachts puntjes:

  • Na gebruik van de Leisurepas, bij het verlaten van het gebied, is de Leisurepas na 60 minuten weer te gebruiken.
  • Leisurelands is niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van de Leisurepas. Een verloren of gestolen Leisurepas kan niet op afstand geblokkeerd worden.
  • Maak geen gaatje(s) in de Leisurepas want in de pas zit een chip verwerkt.
  • Tijdens evenementen of in het geval van veiligheidsrisico’s kan Leisurelands een recreatiegebied tijdelijk afsluiten voor dagrecreatie. De Leisurepas is dan niet geldig om te parkeren op het betreffende gebied. Je kan dan een ander gebied in de regio bezoeken.

Vriendendeals

Kortingen & acties voor jou

Met de aankoop van een Leisurepas krijg je ook toegang tot de Vriendendeals. Met de Vriendendeals kan jij het beste uit je bezoek halen op de gebieden van Leisurelands! Op vertoon van je Leisurepas kan je vanaf 1 mei tot 1 oktober bij verschillende ondernemers op de gebieden gebruik maken van leuke kortingen. Denk aan korting op toegangskaarten, groepskortingen op outdooractiviteiten of het tweede drankje gratis!

We hebben elke maand nieuwe kortingen. Vanaf 1 mei zullen er iedere maand nieuwe Vriendendeals online komen. Deze zullen ook worden vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je helemaal op de hoogte van alle acties en voordelen op de recreatiegebieden.

 

Bekijk de Vriendendeals