Feesten & partijen

Ben je op zoek naar een betoverende plek voor jouw speciale gelegenheid? Op de gebieden van Leisurelands brengen verschillende aanbieders de magie van het water naar jouw feest, trouwlocatie of groepsuitje. Of het nou gaat om een bruiloft of huwelijksfeest, familieuitje of bedrijfsfeest, er is voor elke gelegenheid een toplocatie! Ontdek waarom deze unieke locaties aan het water de perfecte setting zijn voor jouw onvergetelijke momenten. 

Trouwlocaties

Trouwen aan het water, wat een droom! Daarvoor hoef je niet naar de Noordzee, dit kan gewoon in Gelderland! Je beleeft het op de recreatiegebieden van Leisurelands. Bij meerdere trouwlocaties op de recreatiegebieden kan je terecht op je speciale dag. Elke trouwlocatie heeft eigen unieke kenmerken. Ontdek welke het beste bij je past!

Meer informatie

Feesten

Op de recreatiegebieden bevinden zich veel verschillende aanbieders en locaties voor de mooiste feesten. Of het om een bedrijfs-, vrienden of familiefeest gaat, voor elk gezelschap is er een toplocatie! Geniet met je gezelschap van een heerlijk buffet, diner, lunch en nog veel meer op prachtige locaties. En dat alles aan of bij het water!

Meer informatie