Strand Horst

Laatste nieuws

Strand Horst, Strand Nulde en Zeumeren weer opengesteld

11-05-2020

In samenspraak met de gemeenten Ermelo, Putten en Barneveld worden de recreatiegebieden Strand Horst, Strand Nulde en Zeumeren vanaf maandag 11 mei 2020 weer opengesteld. De drie gebieden gingen eerder dit voorjaar op slot omdat het er te druk was waardoor de richtlijnen van het RIVM niet meer gevolgd konden worden. De openstelling betekent een nieuwe periode van recreëren op gepaste wijze waarbij wij een beroep op je doen om de regels te volgen waardoor de recreatiegebieden geopend kunnen blijven.

Er komen posters die bezoekers wijzen op het recreëren in deze periode waarbij nog steeds het advies is om zoveel mogelijk de drukte te vermijden. Kom dus gerust een paar uurtjes recreëren, maar volg de onderstaande richtlijnen en neem je verantwoordelijkheid, want alleen samen krijgen we corona onder controle. 

  • Ga naar huis als je klachten hebt als neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en/of koorts tot 38 graden. 
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand, ook in het water.
  • Voorkom groepsvorming, recreër alleen of met jouw huishouden.
  • Blijf niet onnodig hangen op parkeerplaatsen, doorgangen, toegangswegen etc.
  • Douche- en toiletvoorzieningen blijven gesloten.
  • Betaal contactloos (dat kan bij alle betaalautomaten voor de aanschaf van een uitrijkaart).
    Het scannen van je parkeerpas (abonnement) bij de uitgaande slagboom gaat ook contactloos.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van toezichthouders en handhavers. 

Toiletten gesloten tot 1 juli
Leisurelands stelt alles in het werk om bezoekers op gepaste wijze volgens de richtlijnen van het RIVM te kunnen laten recreëren. In verband met jouw en onze veiligheid blijven de toiletten voorlopig gesloten. Dit heeft te maken met de maatregelen om het coronavirus in te kunnen dammen. In de noodverordening van de veiligheidsregio's staat vermeld dat openbare toiletten gesloten dienen te blijven tot 1 juli. We hopen hierbij op het begrip van onze bezoekers.

Check voor vertrek de website
Het kan zijn dat wij na overleg met de burgemeester de parkeerplaatsen en stranden bij één of meerdere van onze recreatiegebieden moeten sluiten vanwege de drukte. Check daarom altijd voor vertrek altijd onze corona nieuwspagina. Deze wordt continu bijgewerkt.