Nieuws

16-03-2015

Ondergrondse vuilopslag op recreatiegebied Hilgelo

Vanaf maandag 16 maart plaatst Leisurelands Velinbakken op recreatiegebied Hilgelo. \r\nDe recreatiegebieden van Leisurelands zijn al jaren voorzien van het gesloten opslagsysteem voor afval. De vijf recreatiegebieden in de Achterhoek en Liemers, Stroombroek, Hilgelo, Nevelhorst, Hambroekplas en Slingeplas, zijn in 2013 overgenomen door Leisurelands (voorheen RGV). Op de gebieden Stroombroek, Hambroekplas en Slingeplas plaatst Leisurelands het afvalsysteem gedurende 2015.

Lees meer

13-03-2015

Leisurelands schenkt rode beuken aan aandeelhouders

In verband met de naamswijziging van RGV naar Leisurelands heeft het recreatiebedrijf onlangs aan alle aandeelhouders een rode beuk geschonken. De aandeelhouders van Leisurelands zijn 35 gemeenten. Per gemeente plant Leisurelands daarom de komende tijd een rode beuk binnen de betreffende gemeente. De aftrap werd onlangs genomen op recreatiegebied Zeumeren waar een rode beuk werd geplant.

Lees meer

06-03-2015

Nieuw parkeersysteem op Bussloo

De komende weken wordt op Bussloo hard gewerkt aan een nieuw parkeersysteem. Het huidige systeem wordt door een nieuw systeem vervangen waarbij men het parkeergeld achteraf betaald. Nu is dit nog vooraf. Tijdens deze werkzaamheden zijn enkele ingangen een paar dagen afgesloten. Ter plekke staat dit met bebording aangeduid zodat u een andere ingang op Bussloo kunt nemen. De uitvoerder probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer

05-03-2015

Leisurelands is de nieuwe naam van RGV

Met veel trots presenteren wij u onze nieuwe naam: Leisurelands.\r\nLeisurelands is sinds 4 maart jl. de nieuwe handelsnaam van RGV. Leisurelands past bij het product dat wij bieden en onze strategie om een innovatieve, kwalitatief hoogstaande, professionele, betrouwbare en duurzame onderneming te zijn.\r\nLeisurelands is de nieuwe corporate naam. Voor de consument blijven de namen van de recreatiegebieden het belangrijkst. Deze wijzigen daarom niet.

Lees meer

06-02-2015

Ruim 3,7 miljoen bezoekers op recreatiegebieden Leisurelands

2014 gaat de boeken in als een goed recreatiejaar voor de recreatiegebieden van Leisurelands. 3.784.000 bezoekers wisten de weg te vinden naar de negentien gebieden. 2014 resulteerde in 23 zomerse- en 2 tropische dagen. Terwijl augustus erg nat en koud was kwam het zomergevoel in september en oktober weer terug. Hierdoor waren zowel het voor- als het najaar erg aangenaam. Door dit lange recreatieseizoen kwamen dit jaar meer bezoekers dan in 2013. De toename van het aantal bezoekers is ook te danken aan de toevoeging van vijf recreatiegebieden sinds eind 2013.

Lees meer

07-01-2015

Inschrijving NatuurEducatieProject 2015 van start!

Op de recreatiegebieden Bussloo, Zeumeren en Stroombroek biedt Leisurelands in mei en juni 2015 het NatuurEducatieProject gratis aan voor basisschoolleerlingen. Het NatuurEducatieProject is een educatieve ontdekkingstocht waar kinderen meer leren en ontdekken over de natuur en de diverse recreatiemogelijkheden. De inschrijving voor het NatuurEducatieProject op de drie recreatiegebieden is gestart.

Lees meer