Kiosken en standplaatsen te huur!

24-02-2020

Heb je altijd al in de zomermaanden een kiosk of standplaats met een eigen foodtruck / snackwagen op een mooie plek aan het water willen huren? Grijp dan nu je kans! Vanaf 2020 en verder hebben wij op de volgende recreatiegebieden een kiosk of standplaats te huur: Groene Heuvels, Kievitsveld, Rhederlaag en Wylerbergmeer. Misschien bedien jij deze zomer wel onze strandbezoekers en andere (actieve) recreanten.

Recreatiegebied Rhederlaag - Kiosk Veer
Deze kiosk is gelegen op de ruime Noordoever van Rhederlaag. De Noordoever weet een vast publiek te trekken aan strandbezoekers en watersporters. Er is een botenhelling waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt; veel watersporters kiezen het als een vertrekpunt om op de IJssel te gaan varen. Op het strand van de Noordoever zijn twee kiosk/toiletgebouwen gevestigd waarvan er één als kiosk wordt verhuurd.
Kiosk Veer is eventueel ook te huur als standplaats (als de kiosk niet verhuurd wordt).
Rhederlaag is gelegen in Lathum - Giesbeek in de gemeente Zevenaar. Vanaf Rhederlaag heb je een prachtig uitzicht op de Veluwezoom. Kijk hier voor meer informatie over Rhederlaag. 

Recreatiegebied Kievitsveld - Kiosk de Kievit 
Een gezellig familiestrand waar de kinderen zich vermaken op het strand en in het water. Het waterspeeltoestel en de schommel zijn favoriet. Ook leuk is de waterskibaan van Burnside Cablepark waar je op uit kijkt. Kievitsveld is gelegen in Emst op de Veluwe vlakbij Epe. Meer informatie over Kievitsveld vind je hier

Recreatiegebied Groene Heuvels - Kiosk Zellersmaat
Rustig en landelijk, maar ook gezellig en actief, zo wordt Groene Heuvels vaak omschreven. Er komen hier veel gezinnen en jongeren, maar ook actieve recreanten zoals duikers en wandelaars. Op het strand zijn verschillende speeltoestellen te vinden waar kinderen urenlang speelplezier beleven. Groene Heuvels staat daarnaast bekend om de evenementen Down the Rabbit Hole en Titan Swim die het recreatiegebied landelijk op de kaart hebben gezet. 
Groene Heuvels is gelegen in Ewijk (gemeente Beuningen) vlakbij Nijmegen. Informatie over Groene Heuvels is hier te vinden. 

Recreatiegebied Wylerbergmeer – Standplaats de Wylerberg 
Zeer geliefd bij jonge gezinnen door de fijne zwemplas, het strand en de speeltoestellen. Er is de laatste jaren enorm geïnvesteerd in voorzieningen zoals de zwemwaterkwaliteit, een verhard wandelpad en speeltoestellen. Met uitzicht op de Duivelsberg en door de landelijke omgeving is Wylerbergmeer ideaal voor rustzoekers, maar ook voor actieve recreanten en voor activiteiten voor scholen en verenigingen. 
Wylerbergmeer is gelegen in Beek - Ubbergen in de directe nabijheid van Nijmegen. Kijk hier voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Marketing. Sales en Communicatie: tijdens kantooruren op tel. 026-3848800 of stuur een e-mail naar info@leisurelands.nl.

Of bekijk hier de algemene informatiepagina over kiosken en standplaatsen en enkele sfeerfoto's.