Zeumeren

Kinderactiviteiten

Een dagje uit naar recreatiegebied Zeumeren is voor de hele familie een feest. Speciaal voor uw kinderen hebben wij verschillende activiteiten en voorzieningen om ze de hele dag bezig te houden.

Speeltoestellen
Uw kinderen kunnen zich uitleven op de leuke speeltoestellen die u hier kunt vinden. Zowel op de ligweiden als op het strand staan uitdagende speelvoorzieningen. Er is onder meer een piratenschip, zeskantschommel, kabelbaan en waterspeeltoestel. 

Dankzij deze voorzieningen kunnen uw kinderen zich hier altijd vermaken. Juist ook op een minder zonnige dag. Omdat de veiligheid van uw kinderen voor ons belangrijk is worden de speeltoestellen jaarlijks geïnspecteerd op veiligheid.

Dieren-ABC-wandelroute
Speciaal voor kinderen is de Dieren-ABC-wandelroute uitgezet op Zeumeren. Klik hier voor meer informatie.

SchatEiland Zeumeren
Op Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland gevestigd. Met ruim 5.500 m2 speelplezier in het piratenthema is SchatEiland Zeumeren ideaal voor een gezinsuitje, een schoolreisje of kinderfeestje. Meer informatie op www.schateiland-zeumeren.nl. 

Midgetgolf
Leuk voor jong en oud: midgetgolf. Midgetgolf Zeumeren biedt een leuke en uitdagende baan. 
Meer informatie vindt u op www.midgetgolfzeumeren.nl. 

Jeu de boules
Terug van nooit weggeweest; dat is jeu de boules. Op de prachtig aangelegde jeu de boulesbaan op Zeumeren kunt u een balletje komen gooien. Kijk op www.zeumeren.nl voor openingstijden en prijzen.