Makkelijker parkeren

Let op: werkzaamheden

Mookerplas: Vanaf 5 februari tot eind april zijn er werkzaamheden. Het nieuwe parkeersysteem wordt dan geïnstalleerd. Dit zorgt voor een hinder om te parkeren. Je kan parkeren op de andere parkeerplaatsen.

Zeumeren: Vanaf medio maart tot begin april zijn er werkzaamheden. Het nieuwe parkeersysteem wordt dan geïnstalleerd. Dit zorgt voor een minimale hinder, je kan wel gewoon inrijden en parkeren.

met nieuwe parkeersysteem - op Mookerplas & Zeumeren

Stel je voor: je komt aan op Mookerplas of Zeumeren, klaar voor ontspanning en plezier. En het in- en uitrijden is nu net zo vlot en fijn als de dag zelf belooft te worden!

Parkeren wordt makkelijker, sneller en beter met het nieuwe parkeersysteem op Mookerplas & Zeumeren. Rijd eenvoudig in met je kenteken. Als je wilt uitrijden, kun je van te voren betalen via de QR-code die op het gebied staan of contactloos betalen bij de slagboom. Contactloos betalen bij de slagboom kan met je Leisurepas, je betaalpas, je creditcard of je telefoon. Betaald? Bij de slagoom wordt je kenteken gescand en kun je uitrijden.

Je hoeft dus geen kaartje meer kopen! En dat betekent niet meer wachten bij de betaalautomaten. 

Hieronder gaan we je meer vertellen over: 

Hoe werkt het?

* Opent de slagboom bij inrijden niet?
Bied dan bij het inrijden je Leisurepas, betaalpas of creditcard aan. Bij het uitrijden dien je dezelfde pas aan te bieden om te betalen.

** Opent de slagboom bij uitrijden na de betaling voltooid is niet?
Neem contact op met de storingsdienst.
 

Betalen via de QR-code

Als je wilt uitrijden, kun je van te voren betalen via de QR-code die op het gebied staan. Ze staan bij de parkeerplaatsen waar je geparkeerd hebt.