Wat moet je weten?

 
Toegang

Een bezoek aan de recreatiegebieden is gratis. Kom je met de auto? Dan betaal je parkeergeld. Lees hier meer informatie over parkeren bij Leisurelands.

Openingstijden

De recreatiegebieden van Leisurelands zijn 365 dagen per jaar geopend van zonsopkomst tot zonsondergang. Mochten gebieden niet of in mindere mate bereikbaar zijn in verband met evenementen, werkzaamheden of andere zaken dan wordt dit gecommuniceerd op de recreatiegebiedspagina's.

Slagbomen

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren achter de slagbomen. De ingaande slagbomen openen alleen tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Sanitair

Op de stranden staan (verschillende) sanitairvoorzieningen. De toiletten worden dagelijks schoongemaakt. Op sommige stranden staat ook een openluchtdouche. Gedurende de herfst en de winter zijn de toiletgebouwen gesloten. Dit om te voorkomen dat de leidingen bevriezen.

Activiteiten

Op de stranden zijn verschillende activiteiten en voorzieningen aanwezig. Denk aan horeca, speeltoestellen (water)sportfaciliteiten en nog meer leuke activiteiten!

Evenementen en afsluitingen

De bereikbaarheid en toegankelijkheid van gebieden kan afwijken in verband met evenementen. Mocht dit het geval zijn dan vindt u een melding op de pagina van het desbetreffende recreatiegebied.

Terrein

Op de recreatiegebieden van Leisurelands geldt een terreinreglement. Wil je ontheffing op het terreinreglement om een evenement of activiteit te organiseren? Klik dan hier.