Zeumeren

Zeumeren

NACHTVISSEN

Nachtvissen is sinds 1 oktober 2020 weer toegestaan op Zeumeren. 

Welkom op recreatiegebied Zeumeren!

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf en footgolf? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag je niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

 

SchatEiland, Waterskibaan en Paviljoen & Shortgolf voor onbepaalde tijd gesloten!

Wegens het faillissement van Zeumeren B.V. zijn SchatEiland, de Waterskibaan en Paviljoen & Shortgolf voor onbepaalde tijd gesloten!

Laatste nieuws

29-09-2020

Start laagseizoen op recreatiegebieden van Leisurelands 

Lees meer

31-08-2020

Leisurelands hervat vanaf 1 september reguliere openingstijden recreatiegebied Zeumeren

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vind je hier de actuele status.