Zeumeren

Zeumeren

Welkom op recreatiegebied Zeumeren

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf en footgolf? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag u niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. 

Laatste nieuws

18-03-2020

Gaat mijn evenement nog door?

Lees meer

18-03-2020

Maatregelen Coronavirus

Lees meer


Evenementenkalender

04-07-2020

Gelderpop 2020

Lees meer


Status waterkwaliteit: geen info

Er is op dit moment geen actuele informatie beschikbaar over de zwemwaterkwaliteit. De kwaliteit van het zwemwater wordt alleen gecontroleerd in het zwemseizoen tussen 1 mei en 1 oktober. Vanaf 1 mei vindt u hier de actuele status.