Zeumeren

Zeumeren

Welkom op recreatiegebied Zeumeren

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt u een breed scala aan activiteiten. Wat dacht u van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf en footgolf? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag u niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld. 

Laatste nieuws

05-09-2019

Start laagseizoen op 1 oktober

Lees meer

11-07-2019

Extra inspanning blijft nodig voor handhaving overlast op Zeumeren

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.