Zeumeren

Zeumeren

Gesloten voor autoverkeer vanaf vrijdag 22 mei 10.30 uur

Om te voorkomen dat het te druk wordt zijn de parkeerplaatsen op last van de gemeente vanaf vrijdag 22 mei om 10.30 uur afgesloten. De slagbomen blijven gesloten tot nader order. Fietsers en wandelaars kunnen Zeumeren wel bereiken. 

Parkeer je auto niet op de openbare weg! Door de politie en BOA's van de gemeente wordt gehandhaafd, foutparkeerders worden beboet.

Lees meer...

Welkom op recreatiegebied Zeumeren!

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf en footgolf? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag je niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

Laatste nieuws

29-05-2020

Aangepaste openingstijden Zeumeren: gesloten tijdens Pinksterweekend en vanaf 2 juni dagelijks open tot 18.00 uur

Lees meer

22-05-2020

Zeumeren gesloten voor autoverkeer vanaf 22 mei 10.30 uur

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.