Zeumeren

Zeumeren

SchatEiland, Waterskibaan en Paviljoen & Shortgolf voor onbepaalde tijd gesloten!

Wegens het faillissement van Zeumeren B.V. zijn SchatEiland, de Waterskibaan en Paviljoen & Shortgolf voor onbepaalde tijd gesloten!

Let op! Aangepaste openingstijden tot 1 september.

Vanaf dinsdag 2 juni tot 1 september 2020 is Zeumeren dagelijks beperkt geopend, van 08.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Dit geldt voor alle bezoekers van Zeumeren, waaronder ook nachtvissers. Zeumeren is toegankelijk voor al het verkeer, dus ook autoverkeer.

Welkom op recreatiegebied Zeumeren!

Direct aan de A1 bij Voorthuizen, vlakbij Barneveld, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren. De verschillende zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen maken Zeumeren tot de ideale plek voor een dagje uit. Kinderen vermaken zich hier uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kun je terecht voor lekkere versnaperingen. Zeumeren biedt een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van zwemmen, wandelen, waterskiën, wakeboarden, shortgolf, midgetgolf en footgolf? Ook SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs waar het piratenthema centraal staat, mag je niet missen.

Recreatiegebied Zeumeren is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien je met de auto komt, betaal je parkeergeld. 

Let op! Zeumeren is tot 1 september 2020 dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur (dus niet van zonsopgang tot zonsondergang), lees hier het nieuwsbericht.

Laatste nieuws

29-07-2020

Wanneer ben je zwemveilig?

Lees meer

26-06-2020

​​​​​​​Aangepaste openingstijden Zeumeren verlengd tot 1 september

Lees meer


Evenementenkalender

Geen evenementen

Er zijn op dit recreatiegebied geen publieksevenementen gepland. Klik hier voor de publieksevenementen op de andere recreatiegebieden.


Status waterkwaliteit: GOED

De status van de zwemwaterkwaliteit van dit recreatiegebied is: GOED.

In het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 oktober, wordt de waterkwaliteit iedere twee weken gecontroleerd. Meer informatie op www.zwemwater.nl.