Rhederlaag

Rhederlaag

Welkom op recreatiegebied Rhederlaag

Ten oosten van Arnhem, bij de plaatsen Giesbeek en Lathum ligt het grootste watersportparadijs van Oost-Nederland: recreatiegebied Rhederlaag! Door de open verbinding met de IJssel is het een favoriet gebied voor veel watersporters. Bij de Noordoever, Bahrsche Strand en Giese Kop zijn zandstranden, ruime ligweiden en diverse voorzieningen voor een dagje uit. Uw kinderen vermaken zich uitstekend op het strand, in het water of op de vele speeltoestellen. Bij de verschillende horecapunten kunt u terecht voor lekkere versnaperingen en bij de botenhelling op de Noordoever kunt u uw boot te water te laten gaan. Op het Bahrsche Strand is een naturistenstrand. Verder zijn er op Rhederlaag  jachthavens, campings, restaurants, een outdoorbureau en watersportverhuurbedrijven. 

Recreatiegebied Rhederlaag is 365 dagen per jaar toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De toegang tot het recreatiegebied is gratis. Indien u met de auto komt, betaalt u parkeergeld.

Laatste nieuws

31-07-2019

Giese Kop op Rhederlaag 18 augustus niet bereikbaar voor autoverkeer

Lees meer

26-06-2019

Bestrijding eikenprocessierups op recreatiegebieden

Lees meer


Evenementenkalender

18-08-2019

Giesbeek Triatlon

Lees meer


Nader onderzoek Giese Kop en Bahrsche Strand

Vanaf 15-08-2019

Waarschuwing voor een verminderde waterkwaliteit bij zwemlocatie Giese Kop en Bahrsche Strand. Kans op maag- en darmklachten.
Verminderde waterkwaliteit. Op dit moment vindt er nader onderzoek plaats naar de waterkwaliteit. Klik hier voor meer informatie.