Samen genieten van de zon

Ga ook met je viervoeter in de zomer eropuit. Wij hebben de gezelligste hondenstranden in Gelderland die in de zomer zijn geopend! Een mooie plek om samen met jouw trouwe viervoeter te genieten van de juiste combinatie van strand, water en groen!

In het zomerseizoen hebben wij verschillende hondenwandelroutes voor in de zomer (1 mei tot 1 oktober). Wij nodigen jou en je hond uit om de hondenwandelroutes te ontdekken. Bezoek één van onze gebieden bij jou in de buurt of ontdek een gebied dat je nog niet kent. Laat je verrassen door de diversiteit op onze gebieden. Honden kunnen overal zwemmen, ravotten, spelen en andere hondenvriendjes maken tijdens onze verschillende hondenactiviteiten. Lees snel verder en ontdek waar je een lekkere strandwandeling met je hond kan maken.

In de zomer met je hond naar de recreatiegebieden

Ook buiten het hondenseizoen hebben we een paar plekjes speciaal voor honden. Hier kunnen ze heerlijk afkoelen en spelen:

Pilot op Hilgelo

Leisurelands gaat onderzoeken of hondenwandelroutes op meerdere recreatiegebieden gerealiseerd kunnen worden. Naast de bovenstaande hondenwandelroutes gaan we in de zomer van 2023 een pilot starten op recreatiegebied Hilgelo:

Hou alles netjes schoon baasjes!

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.

Wat je nog meer kan doen?

Wil je een dagje uit met je hond en een keer wat anders dan een wandeling? Probeer dan eens suppen met je hond. Op recreatiegebied Hilgelo heeft Joy to Sup verhuurboxen voor SUP's staan. Huur een SUP-board en ga met je hond het water op! Ben je liever sportief bezig op het land? Ga dan hardlopen met je hond, trainen, fietsen of zwemmen met je hond. Klik hieronder op de tegels voor meer informatie.

Agility Course Stroombroek

Train gezellig samen! Hoeveel hindernissen kan jouw viervoeter afleggen?

Hoe werkt agility?
De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. Hij mag de hond of de hindernissen echter niet aanraken. De hond moet dus heel goed leren om op gesproken aanwijzingen en op lichaamssignalen snel en op de juiste manier te reageren.