Samen genieten van de zon

Ga ook met je hond in de zomer eropuit. Wij hebben de gezelligste hondenroutes in Gelderland die in de zomer zijn geopend! Een mooie plek om samen met jouw trouwe viervoeter te genieten van de juiste combinatie van korte en lange routes, groen en water. En we hebben een Agility Course om samen met je hond te trainen!

Wij nodigen jou en je hond uit om de hondenwandelroutes te ontdekken. Bezoek één van onze gebieden bij jou in de buurt of ontdek een gebied dat je nog niet kent. ​Het zomerseizoen is van 1 mei tot 1 oktober, daarna begint het hondenseizoen weer.

De voorverkoop van de Dogloverspas begint op 1 september!

Samenwerking met - Hulphond Nederland

We vinden het belangrijk dat onze stranden voor iedereen toegangelijk zijn. Daarom is een hulphond altijd welkom op onze gebieden! We hebben dan ook een fijne samenwerking met Hulphond en hebben zelfs een hulphondje geadopteerd. We zullen haar gehele opleidingskosten sponsoren! Onze lieve Dora woont bij haar gastgezin in Lochem en zal daar 1,5 jaar opgroeien, gesocialiseerd en klaargestoomd worden voor de opleiding. Door deze samenwerking zijn ook wij bewuster geworden. Wist je dat de poten van een hulphond minstens zo hygiënisch zijn als de schoenzolen van hun baasjes of andere bezoekers? Ze zijn netjes, rustig en goed getraind. Is een hulphond ook welkom bij jou?

Wil je een gastgezin worden?

Dit zijn onze hondenroutes voor in de zomer

Kies jouw route uit:

HOU ALLES NETJES SCHOON BAASJES!

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.

Activiteiten met je hond

Agility Course Stroombroek

Train gezellig samen! Hoeveel hindernissen kan jouw viervoeter afleggen?

Hoe werkt agility?
De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. Hij mag de hond of de hindernissen echter niet aanraken. De hond moet dus heel goed leren om op gesproken aanwijzingen en op lichaamssignalen snel en op de juiste manier te reageren.

Veiligheid boven alles
Veiligheid is het belangrijkste, voor jou en je hond. Hou altijd een oogje in het zeil! En heb je al gedacht aan een hondenverzekering? Met de kortingscode DOGLOVERS5 krijg je 5% korting op je eerste verzekeringsjaar bij Figo.

Meer over Agility Course

Wat je nog meer kan doen?

Wil je een dagje uit met je hond en een keer wat anders dan een wandeling? Probeer dan eens te trainen met je hond. Ga dan hardlopen met je hond, trainen, fietsen of zwemmen met je hond. Klik hieronder op de tegels voor meer informatie.

"EEN HULPHOND IS WELKOM, ALTIJD EN OVERAL"

En zo ook bij ons op de recreatiegebieden (en ons kantoor)! 

Hulphonden helpen mensen met een fysieke of psychische beperking. Heb jij wel eens te maken met hulphonden op jouw werk of in je eigen zaak? Dan twijfel je misschien wel eens. Want: is het wel hygiënisch? En wat denken de andere klanten of gasten hiervan? Je kunt hulphonden rustig binnenlaten in je restaurant, café, winkel of medische praktijk. Want: hulphonden zijn schoon, netjes, rustig en goed getraind.

 
Lees meer over 'Een hulphond is welkom'

Waar ga jij met jouw hond wandelen op het strand?

Kies jullie favoriete recreatiegebied

Neem je hond mee op de fiets of in je auto en kom uitwaaien op de mooiste losloopgebieden van Gelderland