Mookerplas

Laatste nieuws

Voorverkoopactie parkeerpas seizoen 20-21 van start!

09-03-2020

De voorverkoopactie van de parkeerpas van het seizoen 2020-2021 is in volle gang. De voorverkoopactie loopt tot en met 30 april a.s. Via de webwinkel bestel je de parkeerpas tijdens de voorverkoopperiode extra voordelig voor slechts € 44,50. Als je tot en met 30 april 2021 vaker één of meerdere recreatiegebieden bezoekt, is het vaak voordeliger om een parkeerpas aan te schaffen dan per keer een uitrijkaart op het terrein te kopen. Daarnaast is een parkeerpas handig in het gebruik en hoef je niet in de rij te gaan staan om een uitrijkaart te kopen.

Als je een parkeerpas in de auto hebt liggen, kun je altijd uitrijden door de parkeerpas voor de zuil bij de uitgaande slagboom te houden. Zodoende hoef je geen uitrijkaart bij de automaten op het recreatiegebied te kopen en dus niet in de rij te wachten. Vaak is een parkeerpas tevens voordeliger als je regelmatig één of meer van de 17 recreatiegebieden* van Leisurelands bezoekt.

Via de webwinkel kost een parkeerpas (met iDEAL betaling) slechts € 44,50. Een uitrijkaart kost in het hoogseizoen € 6,00 per keer. Je hebt de parkeerpas er dus na acht bezoeken al uit. Een trailerparkeerpas, voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter, kost tijdens de voorverkoopactie via de webwinkel (met iDEAL betaling) slechts € 84,50. Een traileruitrijkaart voor lange voertuigen kost in het hoogseizoen € 12,00 per keer. 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de voordelen van een (trailer)parkeerpas.

Of ga direct naar de webshop om te bestellen.

Een fijn recreatieseizoen toegewenst! 

*Niet geldig op de recreatiegebieden Slingeplas en Nijkerk aan Zee (Nieuw Hulckesteijn) en ook niet bij IJsseldelta Marina (Haven Hattem).