Bussloo

Nieuws

07-07-2015

Leisurelands boekt positief resultaat in 2014 (jaarverslag)

Leisurelands heeft in 2014 een positief resultaat geboekt. Er vond een stijging plaats van de bezoekersaantallen, mede door de fusie met vijf recreatiegebieden in de Achterhoek en Liemers en het mooie voor- en najaar. In 2014 zijn ook veel nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd op de gebieden.

Lees meer

07-07-2015

Pitch&Putt Bussloo in de Misset terras top 100

Pitch&Putt Golf Bussloo is geëindigd in de top 100 van beste terrassen in Nederland. In totaal deden er bijna 400 horecabedrijven mee aan de achtste editie van de Misset Terras Top 100. Een ruime 8 in de beoordeling op verschillende punten is de minimale vereiste voor een plek in de top 100. Alle terrassen zijn bezocht door mystery guests. Pitch&Putt Golf Bussloo is op de 99e plek geëindigd.

Lees meer

27-05-2015

Klein gedeelte ruiterroute Bussloo tijdelijk omgeleid

In verband met uitbreidingswerkzaamheden bij Thermen Bussloo plaatst de uitvoerder een kraan op een gedeelte van de ruiterroute op Bussloo. De werkzaamheden vinden plaats in de periode van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni a.s. Er wordt alles aan gedaan om de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer

30-04-2015

Hoogseizoen 1 mei van start op recreatiegebieden

Op vrijdag 1 mei 2015 gaat het hoogseizoen officieel van start op de 20 recreatiegebieden van Leisurelands op de Veluwe, rondom Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. Er is hard gewerkt om de recreatiegebieden gereed te krijgen voor het hoogseizoen dat loopt tot 1 oktober. Het bezoek aan de recreatiegebieden is gratis, alleen voor het parkeren betaalt u parkeergeld.

Lees meer

13-04-2015

18 en 19 april recreatiegebied Bussloo decor van ANWB lentedagen

In het weekend van 18 en 19 april aanstaande organiseert ANWB voor het eerst de ANWB lentedagen op recreatiegebied Bussloo. Dit evenement is het startschot van het buitenseizoen. Beide dagen is het evenement te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur. Er worden ca. 20.000 bezoekers verwacht. Vanaf 13 april start de opbouw van het evenement op deelgebied ’t Gorsselaar aan de noordwest zijde van het recreatiegebied. Bussloo blijft gewoon beschikbaar voor dagrecreatie.

Lees meer

01-04-2015

PP Golf Bussloo begint aan jubileumjaar

Op 27 augustus 2015 bestaat PP Golf Bussloo al weer tien jaar. PP verwijst naar de Engelse term Pay&Play en dat dekt veel meer de lading: iedereen is welkom voor een leuke activiteit. Ooit begonnen met uitsluitend 18 holes Pitch&Putt. Tien jaar later biedt het bedrijf een variëteit aan activiteiten aan. Reden voor een naamswijziging en ook opzetten eigen nieuwe website. Het jubileum zal breed gevierd worden. Er komen verlotingen, er zijn jubileumaanbiedingen, er komt een speciaal Pitch&Putt-toernooi en nog veel meer. Dit jaar verwacht PP Golf Bussloo ook de 250.000e bezoeker te mogen verwelkomen. Reden dus voor een dubbel feest.

Lees meer

27-03-2015

Paasactiviteiten Bussloo eerste paasdag

Op zondag 5 april 2015, eerste paasdag, organiseert ‘Outdoorcentrum Bussloo’ / kiosk ‘De Withagen’ leuke paasactiviteiten op recreatiegebied Bussloo. De activiteiten vinden plaats nabij ingang 1 van recreatiegebied Bussloo, bij de horecagelegenheid van Outdoorcentrum Bussloo. Het begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Lees meer

19-03-2015

Parkeergeld betalen alleen met PIN op Bussloo

Op recreatiegebied Bussloo zijn de werkzaamheden in volle gang voor het implementeren van het nieuwe parkeersysteem. Bij het nieuwe systeem geldt dat men bij het uitrijden een uitrijkaart of een parkeerpas van Leisurelands nodig heeft. De uitrijkaarten zijn te koop bij de automaten op het gebied. Hier kan men alleen met PIN betalen. De mogelijkheid om contant te betalen is komen te vervallen. De werkzaamheden voor alle in- en uitgangen op Bussloo zijn voor het seizoen 1 mei 2015 afgerond.

Lees meer

13-03-2015

Leisurelands schenkt rode beuken aan aandeelhouders

In verband met de naamswijziging van RGV naar Leisurelands heeft het recreatiebedrijf onlangs aan alle aandeelhouders een rode beuk geschonken. De aandeelhouders van Leisurelands zijn 35 gemeenten. Per gemeente plant Leisurelands daarom de komende tijd een rode beuk binnen de betreffende gemeente. De aftrap werd onlangs genomen op recreatiegebied Zeumeren waar een rode beuk werd geplant.

Lees meer

06-03-2015

Nieuw parkeersysteem op Bussloo

De komende weken wordt op Bussloo hard gewerkt aan een nieuw parkeersysteem. Het huidige systeem wordt door een nieuw systeem vervangen waarbij men het parkeergeld achteraf betaald. Nu is dit nog vooraf. Tijdens deze werkzaamheden zijn enkele ingangen een paar dagen afgesloten. Ter plekke staat dit met bebording aangeduid zodat u een andere ingang op Bussloo kunt nemen. De uitvoerder probeert de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer