Wylerbergmeer

Laatste nieuws

Recreatiegebieden Leisurelands bieden ruimte voor 1,5 m afstand evenementen

25-06-2020

Goed nieuws! Vanaf 1 juli ‘mogen we weer’. De versoepelingen van de overheid rondom het coronavirus geven ruimte aan evenementen en activiteiten. Zoek je een locatie voor een familiefeestje, bedrijfsuitje, een barbecuefeest, een sportevenement of een muzikale of culturele bijeenkomst? Weet dan dat wij volop ruimte hebben op onze recreatiegebieden. De recreatiegebieden zijn ruim opgezet, je kunt er dus met gemak vele personen kwijt waarbij het 1,5 meter afstand houden geen probleem hoeft te vormen. Daarnaast bieden de recreatiegebieden een prachtig groen en waterrijk decor, er zijn zandstranden, verkoelende meren en ruime grasvlakten.

Per 1 juli is ingesteld dat je buiten bij doorstroming van mensen met beperkt onderling contact met een onbeperkt mensen bij elkaar kan komen. Het algemene verbod op meld- en vergunningplichtige evenement wordt per 1 juli opgeheven. Het is aan de lokale autoriteiten om te bepalen of je als organisator je evenement voldoende op anderhalve meter in kunt richten en of er nog aan andere specifieke voorwaarden moet worden voldaan. De procedure voor het aanvragen van een vergunning kost tijd, houd hier dus rekening mee als je iets wilt organiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie voor jouw evenement.