Rhederlaag

Overnachten

Op Rhederlaag zijn diverse camping gesitueerd. De campings beschikken allemaal over een eigen strand en jachthaven.

Camping en jachthaven Rhederlaagse Meren
Op Camping en jachthaven Rhederlaagse Meren hoeft niemand zich te vervelen! Hier kiest u zelf uw vakantie: lekker luieren op strand, dobberen in een bootje, heerlijk vissen aan de waterkant of met de wind in de zeilen balanceren op een surfplank.

Tel. 0313-632211. Meer info: www.rhederlaagsemeren.nl. 

Camping en jachthaven De Mars
Camping en jachthaven De Mars is een gezellige familiecamping voor jong en oud. Deze camping heeft de beschikking over twee ruime en moderne jachthavens. Meer informatie kunt u verkrijgen via tel. 0313-631131 of via www.campingdemars.nl. 

Recreatiepark De Veerstal
Aan de rand van Rhederlaag ligt recreatiepark De Veerstal; een unieke plaats voor rust, ruimte, ontspanning en recreatie. Het 20 hectare metende terrein bestaat uit mooie grasvelden, waarvan een gedeelte wordt bezet door stacaravans en chalets met ruime plaatsen en veel privacy. Voor toeristisch kamperen zijn diverse terreinen aanwezig. U kampeert op een goed onderhouden, ruime plaats. Meer informatie kunt u krijgen via tel. 0313-631319 of via www.veerstal.nl. 

Vakantiewoningen bij Riverparc
Voor het huren van luxe vakantiewoningen op een schiereiland centraal op Rhederlaag kunt u terecht op Riverparc. Meer informatie op: www.riverparcverhuur.nl of via tel. 0313-632271.