Bussloo

Kiosken en horeca

Kiosken en horeca
Op mooie zomerdagen zijn op Bussloo de kiosken op de stranden geopend. Bij deze verkooppunten kunt u terecht voor ijsjes, drankjes, patat, snacks en andere versnaperingen.

Ook kunnen zij u van dienst zijn bij barbecues en andere groepsactiviteiten waarbij catering gewenst is.
Buiten het hoogseizoen kunt u bij Kiosk de Robberskamp iedere zondag terecht voor winterse versnaperingen zoals warme chocolademelk, erwtensoep, etc.
     
Hofstede De Middelburg
Restaurant Hofstede De Middelburg is een unieke plek voor feesten, partijen en vergaderingen. In de zomer biedt het terras een fantastisch uitzicht op het water van Bussloo. Te midden van water, natuur en in de rust van de 'ouderwetsche' Hofstede biedt u uw gasten een lunch, diner of feest dat onvergetelijk zal zijn.
Voor reserveringen kunt u bellen naar 0571 - 261 900. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hofstededemiddelburg.nl.

Hof van Bussloo
Eethuys Hof van Bussloo is een oude boerderij die geheel is omgetoverd tot een sfeervol restaurant en ingericht met allerlei antieke spullen. De inrichting van de boerderij is gezellig met vele bloemdecoraties, een fraaie fotopresentatie van "Oud-Bussloo", een heerlijk zitje bij de open haard en voor de kinderen volop ruimte om te spelen in de kinderkamer of in het speeltuintje naast het ruime terras in de boomgaard.
Voor informatie of reserveren kunt u bellen naar 0571 - 261 147. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hofvanbussloo.nl.

Restaurant Intens
Restaurant Intens is gevestigd in Hotel Thermen Bussloo en biedt een schitterend uitzicht op het meer van Bussloo. Ook ideaal voor een zakelijke lunch of diner. Meer informatie op www.restaurantintens.nl.