Beleef het Voorjaar: Ontdek de Leukste Evenementen van Gelderland!

Heb jij ook zo'n zin in de eerste zonnestralen op je gezicht? De lente is in aantocht en dat betekent dat Gelderland zich klaarmaakt voor een sprankelend seizoen vol inspirerende en sportieve evenementen en activiteiten. Samen creëren we een onvergetelijke tijd voor jong en oud. Hier ontdek je welke fantastische evenementen plaatsvinden op de recreatiegebieden van Leisurelands. 

Culinair evenement

Wil jij gerechten proeven uit verschillende culturen? Daarvoor hoef je niet in het vliegtuig te stappen! Van 24 tot 26 mei verandert Miljuschka recreatiegebied Bussloo in een gastronomisch paradijs genaamd DiscoDip. Hier geniet je van het lekkerste eten uit verschillende uithoeken van de wereld. Tijdens dit culinaire evenement zijn er verschillende demonstraties en workshops en er kan ook gedanst worden. Dit event is om je vingers bij af te likken! Dit mag je niet missen! 

Recreative events

Heb jij altijd al willen ontdekken of sporten samen met jouw hond bij jullie past? Dan is dit je kans! Op 17 maart vinden op recreatiegebied Stroombroek de CaniSport Events plaats. Op deze dag zijn er een scala aan introductieworkshops om samen met jouw hond te beleven. Ook zijn er stands aanwezig waar je heerlijk kunt shoppen. De CaniSport Events vinden plaats van 7:30 tot 17:00 uur. 

Heb je zin om in april iets actiefs te doen samen met je viervoeter? Bezoek dan op 21 april de Dogsurvival Achterhoek op recreatiegebied Stroombroek! Het is de ultieme uitdaging om samen met jouw hond door de huiveringwekkende parcours te gaan. Dit evenement vindt plaats van 9:00 tot 17:00 uur. 

Sportevenementen

Wil jij dit voorjaar je goede voornemens voor 2024 waarmaken? Op 20 april verwelkomt de Strong Viking Family Edition je op de Berendonck, waar families samen de hindernisbaan overwinnen. Dezelfde dag, maar met een nog intensere uitdaging, vindt de Strong Viking Mud Edition plaats op dezelfde locatie. 

Op 1 juni biedt de Iemers Triathlon bij Rhederlaag een combinatie van zwemmen, fietsen en rennen voor sportliefhebbers. Wil jij jouw kids ook sportief uitdagen? Op 15 juni staat de Strong Viking Family Edition weer klaar voor een dag vol plezier op de Berendonck, gevolgd door de unieke Strong Viking Water Edition op 15 en 16 juni, waarbij deelnemers worden uitgedaagd met waterhindernissen. Markeer deze data in je agenda en bereid je voor op onvergetelijke ervaringen op deze prachtige locaties! 

Muziekfestivals

Heb jij zin om helemaal los te gaan deze lente? Op 25 mei wordt recreatiegebied de Berendonck omgetoverd tot een muzikaal paradijs met 10 stages. Tijdens Emporium is er voor ieder wat wils. Dit unieke dancefestival brengt een diverse line-up van topartiesten samen, variërend van elektronische beats tot urban sounds en alles daartussenin. 

En op 1 juni brengt Soepeltjes Op Het Strand bij recreatiegebied Hilgelo je de ultieme strandbeleving met muziek, 100% dansgarantie, lekker eten en ontspannen vibes. Mis deze onvergetelijke evenementen niet en beleef de tijd van je leven op deze unieke locaties!

Tot snel bij Leisurelands! Deel jouw ultieme voorjaars geluksmomentjes op je socials met #leisurelands!