Parkeerpas

Met een parkeerpas van Leisurelands kunt u  parkeren op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. U zit dus nooit meer verlegen om kleingeld en als u vaker gaat, is een parkeerpas vaak voordeliger dan betalen per keer (klik hier voor de dagtarieven).

VOORDELIG PARKEREN? BESTEL NU EEN PARKEERPAS!

WINTERAANBIEDING: SLECHTS € 35! 

Geldig op 18 recreatiegebieden t/m 30 april 2020!*
Klik hier om te bestellen. 

HELAAS IS DE REGULIERE PARKEERPAS SEIZOEN 2019-2020 UITVERKOCHT....
...MAAR NIET GETREURD: ER IS EEN WINTERAANBIEDING VOOR SLECHTS € 35! 

De trailerparkeerpas – die ook voor een personenauto geschikt is – is sterk verlaagd in prijs. Normaal kost deze pas € 64,50. Gezien de grote vraag naar parkeerpassen en de feestmaand december bieden wij de trailerparkeerpas 2019-2020 aan voor slechts € 35,00! 
De trailerpas is zowel voor een personenauto als een lang voertuig (tot 15 m) te gebruiken op 18 recreatiegebieden. De trailerparkeerpas is geldig tot en met 30 april 2020. 

Deze winteraanbieding mag u niet missen. 
Op = op! 

Soorten passen
Parkeerpas 2019/2020 (UITVERKOCHT)

 • Geldig voor voertuigen tot 6 meter (normale personenauto's).
 • Geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands bij de ingangen voor voertuigen tot zes meter.
 • Geldig tot en met 30 april 2020.*

(Trailer)Parkeerpas 2019/2020 - WINTERAANBIEDING (SLECHTS 35 EURO)

 • Geldig voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter (bijv. een auto met aanhanger of een camper).
 • Bij de ingangen op deze recreatiegebieden kunt u met een lang voertuig (6-15 m) naar binnen.
 • Tevens is de trailerpas met een voertuig tot 6 meter op 18 recreatiegebieden van Leisurelands te gebruiken.
 • Geldig tot en met 30 april 2020.*

* Indien u gedurende het seizoen bestelt, is de parkeerpas minder lang geldig: vanaf het moment van ontvangst t/m 30 april 2020.

Tarieven parkeerpas 2019-2020

Soort parkeerpas     Via webwinkel  

Via verkooppunt

Via bankoverschrijving  

Parkeerpas voor voertuigen tot 6 m
(UITVERKOCHT)
 

  UITVERKOCHT UITVERKOCHT UITVERKOCHT

(Trailer)parkeerpas voor normale én lange voertuigen 6-15 m
WINTERAANBIEDING
 

  van: € 64,50
voor: € 35,00 
UITVERKOCHT van: € 69,50
voor: € 40,00


Actievoorwaarden

 • Betaling via de webwinkel.
 • U meldt zich aan voor de digitale nieuwsbrief van Leisurelands.
 • Wederverkoop niet toegestaan.
 • Op = op! 

Zelf overmaken of kopen bij verkooppunt 
Als u het bedrag zelf overmaakt of de parkeerpas bij een verkooppunt koopt, dan geldt de extra internetkorting niet. LET OP! Indien u via de webwinkel bestelt en u kiest voor bankoverschrijving, dan geldt tevens de extra internetkorting niet.

U kunt het bedrag voor een parkeerpas of trailerpas zelf aan ons overmaken op rekening NL07 INGB 0003 3733 60 t.n.v. Leisurelands Exploitatie B.V. te Arnhem o.v.v. "winteraanbieding 2019-2020" (€ 40,00). Het internettarief is bij deze mogelijkheden dus niet geldig!

Let op! Vermeld altijd in de omschrijving van de betaling uw adresgegevens. Op het afschrift zien wij namelijk alleen uw naam en rekeningnummer staan.

Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten.  
LET OP! UITSLUITEND NOG ONLINE TE BESTELLEN. 

Verwerkingstijd 
De levertijd is als volgt: circa vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling. We doen er alles aan om uw (trailer)parkeerpas z.s.m. toe te sturen met Post NL. Houdt u rekening met vertraging rond de feestdagen.
Let op! Tijdens de voorverkoopactie en de najaarsactie gelden langere levertijden. Zie hiervoor uw e-mailbevestiging en/of de algemene voorwaarden.

Versturen voor eigen risico
De parkeerpassen worden na betaling per post (Post NL) aan u verzonden. Verzending geschiedt voor eigen risico. Indien u wilt dat Leisurelands de pas aangetekend verstuurd betaalt u € 9,50 verzendkosten en kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Verlies en diefstal van uw parkeerpas
Het systeem van de parkeerpas maakt het helaas niet mogelijk om aangeschafte parkeerpassen te blokkeren. Verlies of diefstal van uw parkeerpas is daarom altijd voor uw eigen risico.  

Beschadiging van uw parkeerpas (géén gaten maken of anderszins beschadigen)
De gehele (trailer)parkeerpas is binnenin voorzien van een chip en bijbehorende 'antennes'. De parkeerpas kan door middel van het maken van een gat (wat nog wel eens gebeurde om er een touwtje aan vast te maken) beschadigen en onbruikbaar worden. Leisurelands raadt ten zeerste af gaten in de parkeerpas te maken of de parkeerpas of andere wijze te bewerken. Bij opzettelijke beschadiging en daardoor het onbruikbaar maken van de parkeerpas wordt geen nieuwe parkeerpas verstrekt.

Anti-passback (blokkade)
Op de parkeerpas zit een anti-passback geprogrammeerd van 1 uur. Dit houdt in dat de pas slechts éénmaal per 60 minuten gebruikt kan worden op één van de uitgaande automatische slagbomen van Leisurelands. Inrijden kan te allen tijde tussen zonsopgang en zonsondergang, uitrijden met een parkeerpas kan slechts één keer per uur. Na gebruik blokkeert de parkeerpas een uur. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden (leveringsvoorwaarden).