Parkeerpas

Met een parkeerpas van Leisurelands kunt u een jaar lang* parkeren op 18 recreatiegebieden van Leisurelands. U zit dus nooit meer verlegen om kleingeld en als u vaker gaat, is een parkeerpas vaak voordeliger dan betalen per keer (klik hier voor de dagtarieven).

VOORDELIG PARKEREN? BESTEL EEN PARKEERPAS! 

Geldig op 18 recreatiegebieden van 1 mei 2019* t/m 30 april 2020!
*De parkeerpas is geldig t/m 30 april 2020. Indien u gedurende het seizoen bestelt, is de parkeerpas dus minder lang geldig.

KLIK HIER OM TE BESTELLEN. 

Soorten passen
Parkeerpas 2019/2020 

 • Geldig voor voertuigen tot 6 meter (normale personenauto's).
 • Geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands bij de ingangen voor voertuigen tot zes meter.
 • Geldig van 1 mei 2019 tot en met 30 april 2020 (indien u gedurende het seizoen bestelt, is de parkeerpas minder lang geldig).

Trailerpas 2019/2020 

 • Geldig voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter (bijv. een auto met aanhanger of een camper).
 • Bij de ingangen op deze recreatiegebieden kunt u met een lang voertuig (6-15 m) naar binnen.
 • Tevens is de trailerpas met een voertuig tot 6 meter op 18 recreatiegebieden van Leisurelands te gebruiken.
 • Geldig van 1 mei 2019 tot en met 30 april 2020 (indien u gedurende het seizoen bestelt, is de parkeerpas minder lang geldig).

Tarieven parkeerpas 2019-2020

Soort parkeerpas     Via webwinkel   Via verkooppunt    Via bankoverschrijving  

Parkeerpas voor voertuigen tot 6 m
(reguliere verkoopprijs vanaf 1 mei 2019)

  € 45,00 € 47,50 € 50,00

Trailerparkeerpas voor lange voertuigen 6-15 m
(reguliere verkoopprijs vanaf 1 mei 2019)

  € 89,50 € 92,50 € 94,50


Indien er na de reguliere verkoopperiode (t/m eind augustus 2019) nog parkeerpassen over zijn, wordt er een laagseizoenactie opgestart. Hierover wordt begin september 2019 gecommuniceerd. 

Actievoorwaarden

 • Betaling via de webwinkel.
 • U meldt zich aan voor de digitale nieuwsbrief van Leisurelands.
 • Wederverkoop niet toegestaan.
 • Op = op! 

Zelf overmaken of kopen bij verkooppunt 
Als u het bedrag zelf overmaakt of de parkeerpas bij een verkooppunt koopt, dan geldt de extra internetkorting niet. LET OP! Indien u via de webwinkel bestelt en u kiest voor bankoverschrijving, dan geldt tevens de extra internetkorting niet.

U kunt het bedrag voor een parkeerpas of trailerpas zelf aan ons overmaken op rekening NL07 INGB 0003 3733 60 t.n.v. Leisurelands Exploitatie B.V. te Arnhem o.v.v. "parkeerpas 2019-2020" (€ 50,00)* of "trailerpas 2019-2020" (€ 94,50)*. Het internettarief is bij deze mogelijkheden dus niet geldig!

Let op! Vermeld altijd in de omschrijving van de betaling uw adresgegevens. Op het afschrift zien wij namelijk alleen uw naam en rekeningnummer staan.

Klik hier voor een overzicht van de verkooppunten.

*De genoemde bedragen gelden tijdens de reguliere verkoopperiode.  

Verwerkingstijd 
De levertijd is als volgt: circa vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling. We doen er alles aan om uw (trailer)parkeerpas z.s.m. toe te sturen met Post NL. Houdt u rekening met vertraging rond de feestdagen.

Versturen voor eigen risico
De parkeerpassen worden na betaling per post (Post NL) aan u verzonden. Verzending geschiedt voor eigen risico. Indien u wilt dat Leisurelands de pas aangetekend verstuurd betaalt u € 9,50 verzendkosten en kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Verlies en diefstal van uw parkeerpas
Het systeem van de parkeerpas maakt het helaas niet mogelijk om aangeschafte parkeerpassen te blokkeren. Verlies of diefstal van uw parkeerpas is daarom altijd voor uw eigen risico.  

Beschadiging van uw parkeerpas (géén gaten maken of anderszins beschadigen)
De gehele (trailer)parkeerpas is binnenin voorzien van een chip en bijbehorende 'antennes'. De parkeerpas kan door middel van het maken van een gat (wat nog wel eens gebeurde om er een touwtje aan vast te maken) beschadigen en onbruikbaar worden. Leisurelands raadt ten zeerste af gaten in de parkeerpas te maken of de parkeerpas of andere wijze te bewerken. Bij opzettelijke beschadiging en daardoor het onbruikbaar maken van de parkeerpas wordt geen nieuwe parkeerpas verstrekt.

Anti-passback (blokkade)
Op de parkeerpas zit een anti-passback geprogrammeerd van 1 uur. Dit houdt in dat de pas slechts éénmaal per 60 minuten gebruikt kan worden op één van de uitgaande automatische slagbomen van Leisurelands. Inrijden kan te allen tijde tussen zonsopgang en zonsondergang, uitrijden met een parkeerpas kan slechts één keer per uur. Na gebruik blokkeert de parkeerpas een uur. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden (leveringsvoorwaarden).