Zorgeloos en voordelig genieten: alles over de Leisurepas

Wist je dat de Leisurepas ongeveer 15.000 gelukkige gebruikers heeft? Zij parkeren gratis op zeventien recreatiegebieden, van in de Achterhoek tot op de Veluwe. Op diezelfde gebieden profiteren ze van allerlei vriendendeals. Maar wat zijn die deals eigenlijk, en welke voordelen heeft een Leisurepas nog meer? In deze blog ontdek je ze!

De beste strandervaring

Op warme zomerdagen zijn de mooiste stranden van Gelderland natuurlijk erg populair. Na het zwemmen, zonnebaden of terrassen moeten de meeste strandgangers een uitrijkaart kopen. Met een Leisurepas op zak hoef je daar niet aan te denken (en niet in de rij te staan)! De Leisurepas is altijd van 1 mei tot 1 mei het jaar erop geldig en zo kun je altijd zorgeloos uitrijden. En geldt niet alleen op het recreatiegebied bij jou in de buurt: er zijn nog zestien (!) andere gebieden met een uniek strand. Alle gebieden zijn met de auto uitstekend bereikbaar, en absoluut de moeite waard om naartoe te gaan. Wil je vijf van zulke stranden ontdekken? Lees dan deze blog.

Unieke vriendendeals

Hou je van uitstapjes maken en laat je je graag inspireren door acties? Dan is de Leisurepas echt iets voor jou; daarmee kun je profiteren van vriendendeals! Dit zijn exclusieve aanbiedingen van de vriendelijkste ondernemers in Gelderland. Denk aan korting op borrels aan het strand of voordelig pitch & putten met je vrienden. Dit zijn slechts voorbeelden van de mogelijkheden, allemaal op recreatiegebieden waar de Leisurepas geldig is. Bekijk onze Vriendendeals-pagina om op de hoogte te blijven van welke vriendendeals er zijn. 

Ontdek vriendendeals

Recreatie- én losloopgebieden

Ben jij de trotse eigenaar van een trouwe viervoeter? Dan kunnen jullie van 1 oktober tot 1 mei samen extra veel plezier uit de Leisurepas halen. Alle recreatiegebieden van Leisurelands zijn in die periode namelijk ook losloopgebieden voor honden. Dat betekent spelen, zwemmen en hondenvriendjes maken op de mooiste stranden en wandelroutes! Geniet van de Gelderse natuur en neem je viervoeter gezellig mee. Soms worden er dogloversactiviteiten georganiseerd, bijvoorbeeld een wandeling of duik. Wil je weten waar de dogloverscommunity het meest te vinden is? In deze blog hebben we de vijf leukste losloopgebieden op een rijtje gezet.

In de zomer wandelen met de hond?