Stroombroek: Waar ontspanning en actie samenkomen

Gelegen te midden van het prachtige Nederlandse landschap, is dit recreatiegebied een paradijs voor liefhebbers van natuur en recreatie. Met een prachtig meer en het lange strand, biedt Stroombroek een ideale ontsnapping aan de dagelijkse sleur. Of je nu wilt ontspannen bij de wellness of aan het water, of van meer actie houdt op het water, dit gebied heeft voor ieder wat wils.

Voor ieder wat wils

Recreatiegebied Stroombroek is een veelzijdige bestemming waar bezoekers van alle leeftijden iets kunnen vinden wat bij hun interesses past. Gezinnen kunnen genieten van speelstranden of een bezoek brengen aan Het Land van Jan Klaassen. Wil je op pad met collega's of vrienden, dan kun je terecht bij Markant Outdoor Centrum voor leuke en avontuurlijke groepactiviteiten. Natuurliefhebbers kunnen wandelen of fietsen door de prachtige omgeving, terwijl avonturiers kiezen voor watersporten bij BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. Ook voor wie gewoon een dagje wil picknicken aan het water of een terrasje wil pakken, biedt Stroombroek een aangename omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Zwemmen en watersport

Een van de grootste trekpleisters van Recreatiegebied Stroombroek is het water, dat uitnodigt tot verfrissend zwemplezier en avontuur. Het uitgestrekte strand is de perfecte plek om te zonnebaden, zandkastelen te bouwen en te genieten van de warme zomerdagen. De watersportliefhebbers kunnen voor actie op het water terecht bij BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. Leef je uit op de langste waterski baan van Nederland (1.005 m lang!). Dit sportieve uitje is met de kids clinic zelfs beschikbaar voor de kleintjes vanaf 6 jaar. 

Ontspannen bij Wellness

Na een dag vol activiteiten in de buitenlucht, is het tijd om te ontspannen en tot rust te komen bij Palestra Sauna & Wellness Resort, gelegen nabij Recreatiegebied Stroombroek. Dit resort biedt een scala aan wellnessfaciliteiten, waaronder lapse sauna kota's, een Marokkaanse berbertent en opgietingen. Laat jezelf verwennen en laad je batterijen op in een oase van rust en welzijn.


 

We gaan nog niet naar huis!

Wil je langer genieten van de pracht van Stroombroek? Dan biedt Landal Stroombroek de ideale accommodaties om te overnachten. Dit vakantiepark ligt te midden van de natuur en biedt 225 comfortabele bungalows gelegen aan de voet van de Montferlandse heuvels. Naast verschillende typen bungalows zijn er op het park ook speciaal ingerichte kinderbungalows. Na een goede nachtrust kun je genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant op het park. Voor een snelle hap of een drankje kun je terecht in de snackbar of de bar.

Ontdek meer!

Recreatiegebied Stroombroek is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar een perfecte balans tussen natuur en recreatie. Ben je op zoek naar meer van dit soort leuke plekken? Leisurelands heeft maar liefst 19 recreatiegebieden verspreid over heel Gelderland. Benieuwd naar wat deze andere 18 gebieden te bieden hebben. Kijk voor meer informatie op www.leisurelands.nl of klik hier.