Pitch & Putt in Gelderland: de gezelligste golfbanen

Zin in een actief uitje op je vrije middag? Dan is Pitch & Putt ideaal! Het is golfen in het klein; je hebt er geen ervaring voor nodig. Pitch & Putt is leuk voor iedereen en te beoefenen op geweldige golfbanen in Gelders groen. Waar die banen te vinden zijn? Dat lees je in deze blog.

Heerderstrand

Op het prachtige recreatiegebied Heerderstrand vind je Pitch & Putt Heerde. De golfbaan bestaat uit 18 verschillende holes, elk te voltooien in drie goede slagen. Als beginner heb je meestal meer slagen nodig en als expert soms minder, maar ongeacht je niveau biedt de baan een leuke uitdaging. De hele baan rondgaan kost ruim twee uur. Voor een kortere ervaring kun je de halve baan spelen (9 holes). Na afloop kun je neerploffen bij het paviljoen aan het strand. Je kunt er genieten van hapjes, drankjes en een heerlijk uitzicht. Klik op de knop hieronder en ontdek alles wat Pitch & Putt Heerde te bieden heeft.

Navigatieadres: Kromme Allee 5, Heerde

Bezoek de website
vriendendeals, leisurepas, golf

Bussloo

Recreatiegebied Bussloo is dé plek voor een dagje uit op de Veluwe. Je vindt er activiteitencentrum Multi Fun, dat bekendstaat om de prachtige pitch & putt baan: deze heeft maar liefst 27 holes en won de afgelopen jaren drie nationale prijzen! Uit alle hoeken van het land reizen mensen naar Bussloo voor een potje pitch & putt. Tijdens het golfen kom je van alles tegen, van waterpartijen en heuvels tot bomen en struiken. Je kunt niet alleen kiezen uit 9 of 18 holes maar uit verschillende arrangementen, bijvoorbeeld met appelgebak of een satébuffet.

Navigatieadres: Withagen 17, Wilp

Bezoek de website

Strand Horst

Op Strand Horst kun je de hele dag een balletje slaan, van tien uur ’s ochtends tot zonsondergang. Bij deze golfbaan kun je kiezen uit 9 of 18 holes en staat spelplezier voorop. Naast pitch & putt biedt Strand Horst nog een leuke golfvariant, voor wie liever een balletje trapt dan slaat: footgolf! Zodra je op de golfbaan bent uitgespeeld zijn er genoeg redenen om verder te kijken. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de sfeervolle beachclub Playa de Veluwe, het hart van de locatie. Golfers, watersporters en andere groepen partijen maken het er altijd feestelijk.

Navigatieadres: Palmbosweg 4, Ermelo

Bezoek de website

Zeumeren

De laatste golfbaan in deze blog bevindt zich op recreatiegebied Zeumeren. Kom je met de auto? Dan ben je nog geen halfuurtje verwijderd van de baan op Strand Horst. Voor alle recreatiegebieden in deze blog geldt dat je gratis parkeert met een Leisurepas, zo ook bij Expeditie Zeumeren. Dit is een groot activiteitencentrum dat zich specialiseert in de gezelligste groepsuitjes. Uiteraard mag pitch & putt niet ontbreken! Naast banen voor pitch & putt, midgetgolf en footgolf heeft Expeditie Zeumeren nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een beachclub en paintball-arena. Klik hieronder en ontdek alles.

Navigatieadres: Stroetweg 9, Voorthuizen

Bezoek de website