Zomervakantie activiteiten voor het hele gezin

De zomervakantie is het perfecte moment om quality time door te brengen met je gezin en samen onvergetelijke herinneringen te creëren. En wat is een betere plek om dat te doen dan in de prachtige gebieden van Leisurelands? Of je nu van avontuur op het water houdt, geniet van het spelen in het zand of graag deelnemen aan leuke spelletjes en activiteiten, Leisurelands biedt een scala aan opties die het hele gezin kunnen vermaken. Laten we eens kijken naar enkele geweldige activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je zomervakantie.

Lekker het water op!

Als het gaat om verkoeling en waterplezier, zijn er tal van mogelijkheden bij Leisurelands. Huur bijvoorbeeld een SUP (Stand-Up Paddleboard) via Joy to SUP. Ga zelf op pad op de SUP of neem deel aan een Ouder & Kind SUP-les, SUPyoga of vier je kinderfeestje op een SUPboard . Een geweldige manier om actief te blijven en lekker te genieten op het water. Voor degenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick, waarom zou je dan niet een waterskiles proberen op een van de waterskibanen? Kabelwaterskibaan Stroombroek organiseert in de zomer iedere eerste zondag van de maand een kidsclinics voor de kleintjes van 6 tot 12 jaar. Daarnaast organiseert Waterskibaan De Berendonck een easyride. Tijdens de easyride is er extra aandacht, een langzame baan en het bootje vaart om je terug te brengen. Wil je liever ontspannen op het water, huur dan een waterfiets (bijvoorbeeld bij Paviljoen Buitenhuis) en geniet van een rustige tocht over het meer. Ga je liever het water op met een kano. Dit kan bij Markant Outdoorcentrum Stroombroek. 

Spelen op het strand

Leisurelands biedt leuke speelstranden op hun recreatiegebieden, perfect voor een dag vol plezier in de zon en in en aan het water. Bouw zandkastelen, neem een verfrissende duik in het water en geniet van het uitzicht. Daarnaast zijn er op meerdere stranden geweldig leuke speeltoestellen te vinden. Ga van de glijbaan, lekker schommelen, klimmen en klauteren of speel met de waterspeeltoestel. Deze stranden zijn familievriendelijk en bieden de ideale setting om te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken op de speeltoestellen,in het zand en de branding. Van al dat spelen krijg je honger! Op elk recreatiegebied zijn er lekker snacks te koop. Wordt het een ijsje of een frietje?

Spelletjes en activiteiten

Voor degenen die van wat competitie houden, zijn er volop mogelijkheden om leuke spelletjes en activiteiten te doen. Probeer een potje midgetgolf of Pitch en Putt met het gezin en daag elkaar uit op het uitdagende parcours bij . Als je op zoek bent naar een mentale uitdaging, overweeg dan om deel te nemen aan een escaperoom op een van de Leisurelands locaties. Wil je iets meer actie, misschien is lasergamen iets voor jullie. Zowel Multi Fun Bussloo als Markant Outdoorcentrum biedt een groot scala aan leuke activiteiten. Genoeg te doen dus!

Pretparken en outdoor avonturen

Voor gezinnen die op zoek zijn naar wat meer avontuur, zijn er pretparken en outdoor-avonturen beschikbaar bij Leisurelands. Kom ervaren hoe het is om een Viking te zijn in het Viking Adventure Park van Fundustry Viking Adventures, waar je kunt genieten van spannende activiteiten zoals boogschieten en klimmen. Of verken het Land van Jan Klaassen, een leuk en interactief pretpark voor jonge kinderen, waar sprookjes tot leven komen en er tal van speelmogelijkheden zijn. Dit park heeft ook een hele leuke camping waar je kunt overnachten in unieke accomodaties zoals een vliegtuig, helicopter, vrachtwagen of brandweerauto. Een buitje op komst? SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). In een unieke en sfeervolle locatie aan het water nemen Piraat Gouddukaat, Zack en Zara de kinderen mee in de wereld van het leven op het eiland.…

Kortom, de gebieden van Leisurelands bieden een breed scala aan zomervakantie-activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Of je nu van wateractiviteiten houdt, wilt ontspannen op het strand, zin hebt in leuke spelletjes of op zoek bent naar avontuur, er is voor elk gezinslid iets te beleven. Dus maak je klaar voor een geweldige tijd bij Leisurelands deze zomer!