Leuke tips om 2023 spetterend af te sluiten

De jaarwisseling komt eraan! Wil jij dit jaar spetterend afsluiten? Dit kan op onze recreatiegebieden. Trotseer de kou met een van onze oud- en nieuwjaarsduiken of begin het nieuwe jaar sportief met een fietstocht. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Oud- en nieuwjaarsduiken, ook met de hond

Een jaarlijkse traditie, de oud- en nieuwjaarsduiken. Op onze recreatiegebieden worden verschillende oud- en nieuwjaarsduiken georganiseerd . Sluit je het jaar graag fris af? Een oudjaarsduik vind je op recreatiegebied Zeumeren. Start je liever het nieuwe jaar fris, met een duik in het water? De nieuwjaarsduiken vinden plaats op Hilgelo, Nevelhorst, Mookerplas, Bussloo, Hambroekplas, Kievitsveld en Zandenplas. De keuze is reuze! Check onze blog over nieuwjaarsduiken voor een aantal uitgelichte locaties. Ook voor de hond zijn er dit jaar leuke activiteiten! Doe mee aan de Honden-Nieuwjaarsduik op recreatiegebieden Berendonck, Stroombroek of Kievitsveld. De hondenduik op Kievitsveld wordt afgesloten met een speciale winterbarbecue. Kijk voor informatie over de verschillende duiken in onze agenda.

Blog over nieuwjaarsduiken

New Year’s Ride Veluwe aan Zee

Begin het nieuwe jaar op een sportieve manier met de New Year’s Ride. Op 6 januari 2024 verzamelen recreatieve, fanatieke en ervaren toerwielrenners om samen 2024 in te gaan. Deze tocht op Veluwe aan Zee bij Putten geeft je de keuze uit een route van 65, 85 of 105 kilometer. Er wordt goed voor je gezorgd. Je begint je route met een lekkere kop koffie en ontvangt een uitrustingspakket voor onderweg. Onderweg bevindt zich ook nog een verzorgingspost met koffie en oliebollen. Na de finish krijg je een welverdiend biertje of ander drankje met een kop warme snert. Een betere manier om het jaar te starten is er niet!

 
Meer informatie

Activiteiten plannen

Wil je toch nog even rustig aan doen na alle feestdagen? Plan dan alvast leuke activiteiten voor 2024! Het hele jaar door zijn er op onze recreatiegebieden leuke activiteiten te vinden. Deze gaan van festivals en recreatie tot sportevenementen. Doe bijvoorbeeld mee met de Strong Viking edities op recreatiegebied Berendonck. Kruipen en klauteren in de modder, spetterende obstakels in het water of een uitdaging met het hele gezin? Strong Viking biedt het allemaal. Bekijk onze agenda voor alle activiteiten in het nieuwe jaar.

Bekijk de agenda