Golfen bij De Berendonck: een geweldig groepsuitje

Op zoek naar de ideale activiteit met vrienden, familie of collega’s? Bij Golfclub De Berendonck vinden jullie de perfecte combinatie van plezier, uitdaging én ontspanning! Bereid je voor op een dag vol genot en gelach, of je nu een ervaren golfer bent of nog nooit een golfclub hebt vastgehouden. Lees snel verder en ontdek wat De Berendonck te bieden heeft.

De beste golfbeleving

Bij Golfclub De Berendonck, onderdeel van BurgGolf, ervaar je de beste golfbeleving in Nederland. BurgGolf is namelijk de grootste golfclub van het land; dat merk je aan alles! Bij De Berendonck word je met open armen ontvangen en kijk je je ogen uit: zowel de golfbaan als het restaurant is indrukwekkend mooi. Dat geldt ook voor de prachtige omgeving van het recreatiegebied. Is golfen nieuw voor je? Dan wordt de beleving er alleen maar beter op! Het team staat klaar om jou en je gezelschap een dag vol plezier te bezorgen. Jullie gaan een balletje slaan op de Par-3 baan.

Actief, gezellig & uitdagend

Wat de Par-3 golfbaan zo leuk maakt, is dat je niveau er niet toe doet. Hier draait het vooral om de gezelligheid en actie. Je gaat golfen in het klein: de baan is lekker overzichtelijk en in ongeveer anderhalf uur te voltooien. Daar krijg je een uitrusting met verschillende golfclubs voor; die gebruik je om de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Dit herhaal je met jouw groepje op negen uitdagende holes! De scores houden jullie bij en leggen jullie na afloop naast elkaar. Het is onmogelijk om niet te lachen wanneer je jouw vrienden ziet ploeteren met hun swing, of wanneer jij zelf onverwachts een geweldige slag slaat.

Ultiem nagenieten

Heb je de holes uitgespeeld, scores berekend en uitrusting ingeleverd? Dan is het tijd voor welverdiende ontspanning bij restaurant Kingfisher. Zowel binnen als buiten zit je er heerlijk bij, ongeacht je golfscore! Daar kun je onder het genot van een borrel, lunch of diner met een lach op reflecteren. Zeker als je een van de heerlijke huiswijnen of tapbieren drinkt. In de keuken bereiden de koks borrelplanken en verse gerechten met lokale producten. Op het uitgebreide menu staat voor ieder wat wils. Restaurant Kingfisher is gewoon geopend voor niet-golfers en een populaire locatie voor feesten en bijeenkomsten.

Wil je Golfclub De Berendonck en Restaurant Kingfisher verder ontdekken? Klik op de knop om naar de website te gaan.

Bezoek de website