Eropuit met de kids in het najaar: de leukste aanbieders op de Veluwe

Het weer kan in het najaar erg wisselvallig zijn. Gelukkig zijn er genoeg binnen- én buitenlocaties op onze recreatiegebieden die leuke uitjes aanbieden voor deze minder mooie dagen. In deze blog benoemen we er vier op de Veluwe voor het hele gezin!

 

Multi Fun Bussloo

Recreatiegebied Bussloo, een prachtige plek om te wandelen. Op zoek naar meer actie en variatie? Ontdek Glowgolf, Minigolf, Pitch & Putt, Voetgolf, E-Tours en nog veel meer in- en outdoor activiteiten bij Multi Fun Bussloo. Met mooi weer of regen, voor tieners of de kleintjes. Er is zoveel leuks te doen voor iedereen! Kiezen wordt nog moeilijk, maar leuk wordt het zeker. Door de verschillende mogelijkheden kun je met de kids binnen én buiten een actieve middag hebben. Door de vele mogelijkheden bied Multi Fun Bussloo ook leuke combideals aan, zoals de Family Deal. Met de Family Deal word je ontvangen met appelgebak en een warme drank. Vervolgens ga je met z'n alle Glowgolfen, Minigolfen of doen jullie Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Als afsluiter eten jullie een lekker satébuffet inclusief 3 consumpties. Kijk voor alle combideals op de website. De keuze is reuze!

 
Bezoek de website

SchatEiland Zeumeren

Ben je klaar voor een avontuurlijk dagje uit met de kleintjes? Beleef spannende avonturen met Piraat Goudukaat bij SchatEiland Zeumeren. Met een groot overdekt avonturenparadijs (5500 m2) is dit het ideale uitje voor een regenachtige dag met kinderen tot 12 jaar.  Terwijl de kinderen klimmen en klauteren op de speeltoestellen en attracties kunnen ouders genieten van een vers kopje koffie of iets lekkers. In het weekend en tijdens vakanties worden er leuke extra activiteiten georganiseerd. Van een optreden of kinderdisco tot een pannenkoekenshow. Altijd feest! SchatEiland Zeumeren is een onderdeel van Expeditie Zeumeren. Expeditie Zeumeren zorgt voor belevingen op recreatiegebied Zeumeren. Maak je dagje op dit mooie gebied compleet met een potje midgetgolf, een strandwandeling of een drankje bij de beachclub. Kom gezellig langs en beleef een middag om nooit te vergeten!

 
Bezoek de website

Pitch & Putt Heerde

Zin in een sportief uitje met uitzicht op het water bij het prachtige Heerderstrand? Kies dan voor een potje Pitch & Putt met de kinderen! Met deze toegankelijke manier van golfen bij Pitch & Putt Heerde kies je een baan van 9 of 18 holes. Wil je een keer iets anders proberen? Probeer dan een potje Footgolf of Bosfootgolf. Perfect voor een origineel en actief uitje. Wil je iets minder ver lopen? Waag je dan aan de parcours op de Midgetgolf baan. Bij minder weer kun je terecht bij het paviljoen met heerlijke terrasverwarming en uitzicht op het water. Maak hier de middag compleet met een lunch- of barbecue arrangement. Bekijk de mogelijkheden en kies voor een gevarieerde middag met het hele gezin!

 

 

Bezoek de website

Strandhuys de Enk

Op Recreatiegebied Bussloo kun je een prachtige herfstwandeling maken op de stranden en tussen het groen. Met een gevarieerde wandeling kun je paddenstoelen spotten, gekleurde bladeren bewonderen en op zoek naar eikeltjes en kastanjes. Leuk voor jong en oud! Ondanks dat Bussloo rondom wel 8 kilometer lang is kun je de route wat verkleinen door gebruik te maken van het bruggetje. Onderweg kom je langs Strandhuys de Enk. Een gezellig strandpaviljoen strak aan het strand, met uitzicht op het mooie water van recreatiegebied Bussloo. Kom hier na of tijdens de wandeling lekker opwarmen met een warme choco of kopje koffie. Is de hond ook mee? Deze is hier ook van harte welkom!

Bezoek de website