Bezoek de mooiste plekjes met je hond: alles over de Dogloverspas

Het hondenseizoen is begonnen! Vanaf 1 oktober zijn de 17 prachtige recreatiegebieden van Leisurelands geheel toegankelijk voor honden. Wil je onbeperkt wandelen en parkeren tijdens het hondenseizoen, koop dan snel een Dogloverspas! Met de Dogloverspas kan je gratis parkeren op alle gebieden en gebruik maken van leuke Dogloversdeals. Al 1500 mensen maakten vorig jaar gebruik van de Dogloverspas. Lees snel verder over de voordelen.

 

De beste ervaring

Naast de lekkere stranddagen in de zomer zijn de recreatiegebieden van Leisurelands ook buiten het zomerseizoen zeer aantrekkelijk om te bezoeken. Zeker als het hondenseizoen is begonnen. Een heerlijke plek om lekker uit te waaien met jouw trouwe viervoeter. Ravotten in het zand, rennen door het groen of een plons in het water. De juiste combinatie voor iedere hond. Na een bezoek met de hond, moet je uiteraard een uitrijkaart kopen. Maar met een Dogloverspas op zak hoef je daar niet aan te denken! Met de Dogloverspas betaal je eenmalig €37,50 en kun je vervolgens onbeperkt parkeren op 17 losloopgebieden in Gelderland. De Dogloverspas is altijd van 1 oktober tot 1 mei het jaar erop geldig. Dat betekent dus 7 maanden zorgeloos uitrijden! Dit geldt niet alleen op het recreatiegebied bij jou in de buurt: er zijn nog zestien (!) andere gebieden die je kunt ontdekken met je hond. Alle gebieden zijn met de auto uitstekend bereikbaar, en absoluut de moeite waard om naartoe te gaan. 

 
Koop een Dogloverspas

Unieke Dogloversdeals

Houd je van uitstapjes maken met je hond en laat je je graag inspireren door leuke acties? Dan is de Dogloverspas echt iets voor jou! Naast dat je onbeperkt kan parkeren profiteer je ook nog een van leuke Dogloversdeals! Dit zijn exclusieve aanbiedingen en kortingen van onze partners en ondernemers op de gebieden. Denk aan korting op een fotoshoot van je hond of een speurtraining. Bekijk onze Dogloversdeals-pagina om op de hoogte te blijven van welke deals er zijn.

Ontdek Dogloversdeals

Dogloverscommunity

Wil jij leuke evenementen bijwonen met andere doglovers? Regelmatig worden er dogloversactiviteiten georganiseerd, bijvoorbeeld een wandeling of duik! Hierbij kunnen jij en je trouwe viervoeter meedoen aan een leuke dag, samen met anderen leden van de dogloverscommunity. Koop een dogloverspas en wordt een onderdeel van de community! Liever online op de hoogte blijven van acties en contact houden met andere doglovers? Dit kan via de Doglovers Facebookgroep

Ontdek de Doglovers Facebookgroep