Hoe werkt het?

Op de recreatiegebieden van Leisurelands wordt gewerkt met een geautomatiseerde parkeersysteem.

  • Bij aankomst gaat de eerste slagboom direct open.
  • U rijdt door tot de tweede slagboom. Nadat de eerste slagboom achter u is gesloten, gaat de tweede slagboom open. Tussen de eerste en tweede slagboom is ruimte voor voertuigen tot maximaal 15 meter.
  • Op het recreatiegebied koopt u uw uitrijkaartje bij één van de parkeerautomaten.
  • Bij de uitgaande slagboom doet u uw uitrijkaartje in de automaat, zodat u kunt uitrijden. Hier zijn ook weer dubbele slagbomen aanwezig. Het systeem werkt hetzelfde als bij de ingaande slagbomen. Echter is er maar ruimte voor voertuigen tot maximaal 6 meter tussen de twee uitgaande slagbomen. Bij lange voertuigen (dubbel tarief en dus een apart uitrijkaartje) gaan beide slagbomen tegelijkertijd open.

Uitrijkaart kopen bij de betaalautomaten op het recreatiegebied
Uitrijkaarten zijn te koop bij de betaalautomaten en/of bij bedrijven (recreatieondernemingen) op het recreatiegebied. Klik hier voor de parkeertarieven. Bij de automaten kan betaald worden met:

  • PIN (ook contactloos)
  • Creditcard

Voorkom wachten, koop bij aankomst uw uitrijkaart
Bij aankomst kunt u direct uw uitrijkaart kopen. Deze is de hele dag geldig. Op die manier hoeft u bij vertrek niet in de rij bij de automaat op het recreatiegebied te gaan staan.

Parkeren lange voertuigen
Lange voertuigen (6 tot 15 meter) kunnen terecht op alle recreatiegebieden van Leisurelands. Klik hier voor meer informatie. 

Uitrijden met parkeerpas of trailerpas van Leisurelands
Indien u in het bezit bent van een parkeerpas (of trailerpas) van Leisurelands scant u uw parkeerpas bij de zuil bij de uitgaande slagboom. U kunt direct uitrijden.

Betaalautomaat (parkeerautomaat): koop hier uw uitrijkaart. 

Zuil bij uitgaande slagboom. Houdt uw parkeerpas voor het vlak 'parkeerpas hier'.