Openluchttheater ‘t Konijnenhol op Groene Heuvels gratis voor scholen, verenigingen en culturele activiteiten

10 februari 2022                                                       

Het gloednieuwe openluchttheater ’t Konijnenhol is vanaf 2022 gratis te reserveren voor scholen, verenigingen en culturele clubs. Het theater werd afgelopen zomer geplaatst als ode aan festival Down The Rabbit Hole. Het beleefde zijn vuurdoop tijdens het Groene Heuvels Zomerfeest, waar verschillende lokale muzikanten het podium betraden.

Het theater heeft als doel omwonenden en organisaties uit de omgeving een fijne plek te geven voor kunst en cultuur. Recreatieonderneming Leisurelands wil met het theater mogelijkheden bieden voor lokale scholen, verenigingen en culturele clubs om hun voorstellingen op te kunnen voeren in de buitenlucht. Het theater biedt mogelijkheden voor kleine tot middelgrote gezelschappen en heeft een capaciteit van 150 tot 175 personen. Het speelvlak is 6 bij 4 meter, ook is er elektriciteit. “Het zou fantastisch zijn als dit theater een plek zou worden waar scholieren later aan terugdenken als dé plek waar hun eindmusical plaatsvond. Ik hoop van harte dat er veel gebruik van wordt gemaakt”, aldus Kees Rutten van Leisurelands.

Meer weten?
Om het theater te kunnen gebruiken is een reservering noodzakelijk, meer informatie over het gebruik van het theater is te vinden op onze website. Hier is ook het aanvraagformulier te vinden.