Route van 5,5 km voor alle niveaus

Op recreatiegebied Berendonck ligt een prachtige hardlooproute rondom het water. Een route van 5,5 kilometer voor lopers van alle niveaus. Ga voor de gehele route en kijk je ogen uit! De route heeft namelijk een afwisselende omgeving van strand en water tot weides en bos. Dit rondje op recreatiegebied Berendonck heeft het allemaal.

Het startpunt is tevens het eindpunt van de route. Dat punt bevindt zich ter hoogte van Urban Sportspark Berendonck, onze nieuw geopende beweeglocatie. Kom je met de auto? Navigeer naar Grotekamp, Wijchen. Onze parkeerplaatsen zijn niet te missen!

Voor de beste ervaring raden we je aan de route linksom te volgen. De route is duidelijk aangegeven, zowel op verharde als onverharde stukken. Grondmarkeringen en paaltjes wijzen je de weg. De hardlooproute is bedrukt met speciale markeringen om de 500 meter. Dit maakt intervaltraining mogelijk. Met pijlen geven we aan welke kant je op moet: links, rechts of rechtdoor. Wil je van je route afwijken voor een work-out? Op de plattegrond zie je onze beweeglocaties.