Meldingen en waarschuwingen

Op deze pagina kun je alle waarschuwingen vinden die voor al onze recreatiegebieden gelden. Op onze recreatiegebiedspagina's kun je de specifieke waarschuwingen voor het betreffende recreatiegebied vinden.

Zwemwater
Vanuit de provincie worden de zwemlocaties regelmatig gecontroleerd op hygiëne en veiligheid. De actuele informatie kun je ook op de site van Zwemwater vinden. De waterkwaliteit controles vinden uitsluitend plaats in de periode van 1 mei tot 1 oktober.

Werkzaamheden op Mookerplas 

Vanaf maandag 5 februari zijn er werkzaamheden op Mookerplas. De botenhelling en de parkeerplaats bij Strandpaviljoen Dushi worden vernieuwd en zullen daardoor tijdelijk niet toegankelijk zijn. De planning is dat de werkzaamheden tot 22 april zullen aanhouden. Het gebied Mookerplas blijft verder gewoon toegankelijk. Zo nu en dan kan er wellicht enige overlast zijn door de werkzaamheden. Wij hopen op uw begrip.

Uitgebreidere informatie kun je hier vinden.

Werkzaamheden op Zeumeren

Vanaf medio maart tot begin april zijn er werkzaamheden. Het nieuwe parkeersysteem wordt dan geïnstalleerd. Dit zorgt voor een minimale hinder, je kan wel gewoon inrijden en parkeren.

Vragen?

Heb je vragen  over de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via info@leisurelands.nl.