Wandelen met je hond op het strand

Het gezelligste hondenstrand in Gelderland is weer geopend! Alle viervoeters zijn tijdens het hondenseizoen (1 oktober tot 1 mei) weer welkom op recreatiegebied Zandenplas. Honden kunnen hier zwemmen, ravotten, spelen en andere hondenvriendjes maken tijdens hondenactiviteiten. Lees snel verder en ga lekker een strandwandeling met jouw hond maken.

Losloopgebieden in Gelderland

Van 1 oktober tot 1 mei zijn al onze recreatiegebieden losloopgebieden voor honden dus ook Zandenplas. Honden mogen ook los het strand op! Daarom is het nu de perfecte tijd om een lekkere strandwandeling met je hond te maken. Op recreatiegebied Zandenplas vind je ook veel andere hondeneigenaren, gezellig een praatje maken maakt de wandeling nog een stuk leuker!

Wat je nog meer kan doen?

Wil je een dagje uit met je hond? Waai lekker uit op het strand terwijl je hond het water in duikt. Ben je liever sportief bezig op het land? Ga dan hardlopen met je hond, trainen, fietsen of zwemmen met je hond. Klik hieronder op de tegels voor meer informatie.

Hondenactiviteiten

Speel met andere hondenvriendjes EN ONTDEK Zandenplas

Dit hondenseizoen staat in het teken van de diversiteit van onze recreatiegebieden. Uiteraard heb je een favoriete plek om lekker uit te waaien met jouw trouwe viervoeter. Maar wij dagen je uit om ook onze andere gebieden te ontdekken, want elk gebied is uniek! We zullen de komende maanden meerdere activiteiten organiseren. Elke activiteit zal plaatsvinden op een ander recreatiegebied. Doe jij mee?

Word lid van onze Facebookgroep om op de hoogte te blijven van al onze hondenupdates en activiteiten.

In de zomer met je hond naar de recreatiegebieden

Ook buiten het hondenseizoen hebben we een paar plekjes speciaal voor honden. Hier kunnen ze heerlijk afkoelen en spelen:

Hou alles netjes schoon baasjes!

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.