Wandelen met je hond op het strand

Het gezelligste hondenstrand in Gelderland is weer geopend! Alle viervoeters zijn tijdens het hondenseizoen (1 oktober tot 1 mei) weer welkom op recreatiegebied Bussloo. Honden kunnen hier zwemmen, ravotten, spelen en andere hondenvriendjes maken tijdens hondenactiviteiten. Lees snel verder om te ontdekken wat je kan doen en ga lekker een strandwandeling met jouw hond maken.

Vaker wandelen op Bussloo?

Met de Dogloverspas kun je onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden, waaronder Bussloo! Ga je vaker wandelen op Bussloo? Dan is het voordeliger parkeren met onze Dogloverspas.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Onbeperkt parkeren op 17 recreatiegebieden
  • Profiteren van leuke extra's: Dogloversdeal
  • De Dogloverspas is van 1 oktober tot 1 mei geldig
  • Niet meer wachten voor de parkeerautomaat om een kaartje te halen
Bestel hier jouw Dogloverspas

Losloopgebieden in Gelderland

Van 1 oktober tot 1 mei zijn al onze recreatiegebieden losloopgebieden voor honden dus ook Bussloo. Honden mogen ook los het strand op! Daarom is het nu de perfecte tijd om een lekkere strandwandeling met je hond te maken. Op recreatiegebied Bussloo vind je, naast veel andere hondeneigenaren, ook de gezelligste paviljoens waar jullie lekker kunnen opwarmen met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk.

Ontdek de 5 leukste losloopgebieden

Hondenactiviteiten

Speel met andere hondenvriendjes en ontdek Bussloo

Dit hondenseizoen staat in het teken van de diversiteit van onze recreatiegebieden. Uiteraard heb je een favoriete plek om lekker uit te waaien met jouw trouwe viervoeter. Maar wij dagen je uit om ook onze andere gebieden te ontdekken, want elk gebied is uniek! We zullen de komende maanden meerdere activiteiten organiseren. Elke activiteit zal plaatsvinden op een ander recreatiegebied. Doe jij mee?

Word lid van onze Facebookgroep om op de hoogte te blijven van al onze hondenupdates en activiteiten.

In de zomer met je hond naar de recreatiegebieden

Ook buiten het hondenseizoen hebben we een paar plekjes speciaal voor honden. Hier kunnen ze heerlijk afkoelen en spelen:

Pilot op Hilgelo

Leisurelands gaat onderzoeken of hondenwandelroutes op meerdere recreatiegebieden gerealiseerd kunnen worden. Naast de bovenstaande hondenwandelroutes gaan we in de zomer van 2023 een pilot starten op recreatiegebied Hilgelo:

Hou alles netjes schoon baasjes!

Alle honden en hun baasjes zijn welkom om tijdens het hondenseizoen op onze gebieden te komen wandelen. Om het voor iedereen fijn en schoon te houden, vinden we het belangrijk dat je je hond onder controle hebt en alle uitwerpselen opruimt.