Postillion en Leisurelands zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en zetten de schouders onder Hotel Postillion op Strand Nulde

22 november 2021                                                       

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is druk aan het bouwen aan de toekomst. De periode van gedwongen sluiting door Covid is aangegrepen om plannen te maken voor de toekomst. Postillion en Leisurelands, de eigenaar van het strand, verlengen hun samenwerking met 20 jaar en Postillion heeft de gelegenheid aangegrepen om het hotel grondig te renoveren. Het slotstuk is de aanpak van de buitenruimte waar begin 2022 de schop in de grond gaat.

Erik Jan Ginjaar, directeur van Postillion: “Het hotel aan het Veluwemeer trekt doorgaans veel internationale bezoekers. Afgelopen zomer hebben we gemerkt dat ook toeristen en mensen uit de omgeving het hotel en restaurant goed weten te vinden. Met een grondige renovatie, en een nieuw terras aan het water is het hotel volledig gemoderniseerd. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.” Naast een grondige renovatie van het hotel en restaurant gaat het hele entreegebied voor het hotel op de schop. Zo wordt het parkeerterrein volledig opnieuw ingericht en hierbij is in het bijzonder aandacht voor bomen en planten. Tussen de parkeervakken zullen groenvakken komen met daarin bomen, bloeiende en bes-dragende planten. Ook wordt er ingezet op het ontvangen van elektrische auto’s. Veel van de nieuwe parkeerplaatsen worden voorzien van laadpalen en er worden voorzieningen getroffen zodat het aantal laadpalen in de toekomst makkelijk nog verder uit te breiden is. Kees Rutten, directeur Leisurelands: “Postillion laat zien dat ook in moeilijke tijden een belangrijke rol spelen op ons gebied. De renovatie geeft de kwaliteit van het gebied een ontzettende boost en de buitenruimte is daarbij het belangrijke slotstuk.”

De werkzaamheden zijn op dit moment nog in voorbereiding. De verwachting is dat er begin 2022 gestart kan worden met de werkzaamheden. Overlast voor de bezoekers zal tijdens de bouw zoveel als mogelijk beperkt worden. Als de lente begint is de buitenruimte klaar en daarmee de volledige renovatie afgerond.