Openluchttheater ‘t Konijnenhol op recreatiegebied Groene Heuvels gratis te gebruiken

11 september 2023

GROENE HEUVELS - Op recreatiegebied Groene Heuvels in Ewijk bevindt zich voor non-profitorganisaties uit de regio een gratis evenementenlocatie: openluchttheater ’t Konijnenhol. Met ruime capaciteit en uitstekende faciliteiten biedt dit theater de perfecte plek voor culturele en creatieve bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan musicals van scholen, mini-concerten en dansuitvoeringen; veel is mogelijk.

Voor iedereen toegankelijk
Iedereen die een unieke evenementenlocatie zoekt kan openluchttheater ’t Konijnenhol reserveren via de website van Leisurelands. Voor regionale non-profitorganisaties is dit geheel kosteloos. Op deze manier wil Leisurelands bijvoorbeeld scholen en verenigingen ondersteunen. ‘Het zou fantastisch zijn als dit theater een plek zou worden waar scholieren later aan terugdenken als dé plek waar hun eindmusical plaatsvond. Ik hoop van harte dat er veel gebruik van wordt gemaakt', aldus directeur Kees Rutten.

Flexibele capaciteit en faciliteiten
Met ruimte voor 150 tot 175 personen is ’t Konijnenhol de ideale setting voor voorstellingen, mini-concerten, bijeenkomsten en feestjes. Voor creatieve uitingen is er een ruim speelvlak van 6 bij 4 meter. De ondergrond is van beton, waardoor het speelvlak ongeacht de weersomstandigheden solide en stabiel is. Er is een toiletgebouw aanwezig met vaste stroomvoorziening. Kortgezegd is openluchttheater ’t Konijnenhol helemaal compleet en voldoet het aan alle comforteisen.

Ode aan Down The Rabbit Hole
Het theater is een ode aan het geliefde festival Down The Rabbit Hole. Met recreatiegebied Groene Heuvels als vaste locatie, waar het festival om geroemd wordt, trekt Down The Rabbit Hole ongeveer 45.000 mensen. Zij kunnen op Groene Heuvels een weekend lang genieten van een betoverend festivalterrein. Van openluchttheater ’t Konijnenhol kan iedereen het hele jaar door genieten. Het theater heeft alles, inclusief de naam, om de magie van Down The Rabbit Hole in het klein na te bootsen.

Voor meer informatie over de faciliteiten en het reserveren van openluchttheater 't Konijnenhol, stuur een mail naar info@leisurelands.nl of bezoek de website.