Op recreatiegebied Stroombroek schittert een nieuw speelkasteel langs de waterlijn

15 juli 2021

Op recreatiegebied Stroombroek is een nieuw speelkasteel geplaatst. Wethouder Martin Som en Leisurelands directeur Kees Rutten openden het speeltoestel samen met de eerste spelende kinderen. Lola straalt van plezier terwijl ze naar beneden glijdt. Kees Rutten: “Erg leuk om te zien wat het nieuwe speelkasteel teweeg brengt”.

Tot vorige zomer stond het oude houten speelkasteel nog op de ligweide. Deze werd einde zomer 2020 verwijderd uit veiligheidsoogpunt. Leisurelands is blij nu vlak voor de start van de zomervakantie een nieuw kasteel te kunnen plaatsen. Het speeltoestel maakt het aantrekkelijk ook op minder mooie dagen een bezoek te brengen aan het gebied.

Eerder deze week opende Leisurelands al een groot piratenschip in de Achterhoek, op recreatiegebied Hilgelo. Met een gewijzigde strategie wil de recreatie-onderneming meer focussen op de beleving en attractiewaarde van de gebieden. Zo wordt er dit jaar geïnvesteerd in verschillende kleine speeltoestellen als wipkippen en schommels. Alleen op twee recreatiegebieden in de Achterhoek, Hilgelo en Stroombroek, zijn grotere speeltoestellen geplaatst.