OORAH! NOG ZEKER 5 JAAR STRONG VIKING OP BERENDONCK!

7 april 2022                                                       

Strong Viking, de stoerste & leukste uitdaging van Nederland, België en Duitsland, is terug op Berendonck en hoe: Leisurelands en Strong Viking Obstacle Runs hebben de samenwerkingsovereenkomst voor de locatie in Wijchen waar het allemaal begon met 5 jaar verlengd!

Strong Viking eerste evenement van 2022
Vorig jaar september was Strong Viking als eerste evenementenorganisator na de lockdown terug op een van de gebieden van Leisurelands, komend weekend is Strong Viking met de Family en Mud Edition opnieuw de opening van het evenementenseizoen van 2022.De obstacle runs van Strong Viking nemen nog steeds toe in populariteit. Vanuit het vertrouwen in de toekomst hebben hebben Leisurelands en Strong Viking hun samenwerkingsafspraak verlengd en kunnen sporters ook zeker de komende 5 jaar de uitdaging aangaan op de Berendonck.  We kijken uit naar naar een mooie evenementenzomer en de samenwerking met Strong Viking in de komende jaren.

Wijchense roots
Het is niet toevallig dat Strong Viking en Leisurelands elkaar hebben gevonden. Naast hun gedeelde Wijchense roots komen de kernwaarden en ambities van beide ondernemingen overeen: mensen inspireren om mensen de deur uit laten gaan en te sporten en bewegen in een mooie natuurlijke omgeving

Rode draad
“De recreatiegebieden van Leisurelands vormen een rode draad in het leven van bezoekers uit de omgeving. Veel bezoekers kwamen er voor het eerst als baby, gingen er met hun vrienden heen van de middelbare school, later met hun eigen kinderen en uiteindelijk met de hond en kleinkinderen. De gebieden van Leisurelands hebben het unieke karakter dat ze voor alle mensen in alle levensfases iets te bieden hebben. De evenementen van Strong Viking spelen daar een belangrijke rol in omdat ze voor elke generatie zijn” aldus Kees Rutten, directeur van Leisurelands.

Berendonck bijzondere plek
Jan Reijs (Founder/ CEO Strong Viking) sluit zich bij Rutten aan; “Strong Viking staat voor kwaliteit en innovatie. Strong Viking heeft vanaf de oprichting en de eerste obstacle run de ambitie om de beste obstacle run ter wereld te zijn, maar de Berendonck blijft voor ons toch echt een bijzondere plek. We zijn er begonnen en komen er graag terug! Samen kijken we met Leisurelands uit naar een nog langere en succesvolle samenwerking!”