Nieuw meerdaags evenement Lago Lago strijkt neer op recreatiegebied Stroombroek in 2022

12 augustus 2021

In het eerste weekend van juli 2022 vindt het nieuwe meerdaagse evenement Lago Lago plaats op recreatiegebied Stroombroek. De ervaren Amsterdamse eventorganisatie Chasing the Hihat is van plan een unieke festivalervaring neer te zetten op het recreatiegebied nabij Doetinchem. Het wordt een evenement mede voor en door de lokale omgeving: de organisatie zoekt samenwerkingen met lokale ondernemingen.

Lago Lago is een mix van muziek, bijzonder eten en watersport voor festivalbezoekers uit heel Nederland. Het evenement vindt plaats op het terrein van Leisurelands (het recreatiegebied) en het terrein van Markant Outdoorcentrum. Alle accommodaties van recreatiepark Landal worden in het weekend afgehuurd door de organisatie. Voor de invulling van het evenement staat de organisatie open voor lokale samenwerkingen.

Informatiebijeenkomst buurtbewoners
Buurtbewoners en andere belanghebbenden zijn inmiddels per (digitale) brief uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op 14 september om 20.00 uur bij Kabelwaterskibaan Stroombroek. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Meld je dan aan via lagolago.nl/buurt.

Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.chasingthehihat.nl. Lees meer over de plannen voor het evenement op lagolago.nl/plannen.