Naaktstrand Bussloo derde bij uitreiking BlootKompas! Award 2021

Gelders naaktstrand hoog gewaardeerd door gasten

12 april 2021

Maandag 12 april eindigde naaktstrand Bussloo op de derde plaats bij de uitreiking van de BlootKompas! Awards in de categorie ‘Beste naaktstrand van het jaar’. De award werd online uitgereikt door acteur en tv-presentator Koert-Jan de Bruijn.

Gasten beoordeelden het naaktstrand en schreven lovende woorden op de website van Blootkompas, de locatievinder en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd. Recreatieonderneming en eigenaar Leisurelands is ontzettend blij met deze prijs:

“We zijn ontzettend trots op de deze prestatie. We zijn heel blij met alle bezoekers die op Bussloo naakt recreëren. Op dit moment is het nog rustig en fris, maar binnenkort breekt de zon door en dan gaan we er een hele mooi zomer van maken”, aldus Leisurelands directeur Kees Rutten.

Over naaktstrand Bussloo
Het naaktstrand op Bussloo biedt prachtige ligweides en stranden, met goede faciliteiten zoals een douche en een strandpaviljoen. Toegang tot het naaktstrand is gratis. Kom je met de auto? Dan geldt er een parkeertarief. Meer informatie over naakt recreëren is te vinden op www.leisurelands.nl

Vijf categorieën
Naast de categorie ‘Beste naaktstrand van het jaar’ werden er ook awards uitgereikt in de categorieën ‘Beste sauna van het jaar’, ‘Beste camping van het jaar’, ‘Accommodatie van het jaar’ en ‘Beste verenigingsterrein van het jaar’.

Over de BlootKompas! Awards
De BlootKompas! Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Het overzicht van alle winnaars kun je bekijken op de website van Blootkompas.