Local hero’s openen nieuw openluchttheater tijdens Groene Heuvels Zomerfeest

7 juli 2021

Zaterdag 17 juli vindt het Groene Heuvels Zomerfeest plaats op recreatiegebied Groene Heuvels. Het Zomerfeest wordt georganiseerd om de opening van het nieuwe openluchttheater te vieren, dat afgelopen maand is gerealiseerd op het recreatiegebied. Tijdens het evenement treden verschillende lokale muzikanten op zoals Marike Jager (solo), Navarone-gitarist Kees Lewiszong (akoestisch duo) en rock ’n roll band Tom’s Cherry Sinners. Het nieuwe openluchttheater zet de deur open voor meer cultuur op Groene Heuvels. Het Groene Heuvels Zomerfeest is gratis toegankelijk.

De realisatie van het openluchttheater is een eerbetoon aan MOJO’s “Down The Rabbit Hole”, dat onlosmakelijk verbonden is met het recreatiegebied. Daarnaast wil recreatie-onderneming Leisurelands de lokale omgeving meer mogelijkheden bieden voor cultuur in de buitenlucht. Het openluchttheater zal op termijn voor iedereen te reserveren zijn voor hun opvoering, mini-concert of theatervoorstelling. Het Groene Heuvels Zomerfeest is de vuurdoop van het theater en iedereen is welkom.

Naast muziekprogrammering zijn er foodtrucks, horeca en randactiviteiten voor kinderen. Het Zomerfeest duurt van 15.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens het evenement blijft de regel ‘houd 1,5 meter afstand’ van toepassing. Testen voor toegang of kaartverkoop is voor het Zomerfeest niet van toepassing. Iedereen is welkom, maar blijf thuis bij klachten.

Lees meer over de programmering.