Leisurelands verwelkomt Zeumeren Watersport

5 januari 2021

In 2021 kunnen waterskiërs en wakeboarders weer terecht op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. In april opent Zeumeren Watersport haar deuren. Ondernemer Henri Ector opent hiermee zijn tweede kabelwaterskibaan. Ector is de uitbater van de kabelwaterskibaan op recreatiegebied Berendonck, wat ook onderdeel is van Leisurelands. Leisurelands is enthousiast opnieuw de samenwerking met Ector te mogen vinden.

Na een relatief stil seizoen qua bedrijvigheid, zullen de waterskiërs en wakeboarders in 2021 weer over het water schieten. Gedurende de zomer van 2020 was dit helaas niet het geval, als gevolg van het faillissement van Zeumeren B.V. Beheerder Leisurelands startte eind 2020 haar zoek naar nieuwe enthousiaste ondernemers, en de eerste is snel gevonden. Ondernemer Henri Ector runt Outdoorcentrum de Berendonck op recreatiegebied Berendonck bij Wijchen, en had er wel oren naar.

Bij Zeumeren Watersport kan je zoals gewend waterskiën en wakeboarden. Ector breidt het aanbod uit door hier kanoën en SUP (Stand Up Paddling) aan toe te voegen. Het centrum zal ook verschillende arrangementen aanbieden voor groepen en bedrijven. Zeumeren Watersport open haar deuren in het eerste weekend van april. Seizoenskaarten kunnen vanaf heden worden gereserveerd. Meer informatie is te vinden op www.zeumerenwatersport.nl

De zoektocht voor invulling van het oude SchatEiland en het Paviljoen en Shortgolf is op dit moment nog gaande. Leisurelands hoopt hier snel nieuwe samenwerkingen in te vinden en dit op korte termijn bekend te mogen maken.