Groene Heuvels Zomerfeest wegens aangescherpte corona-maatregelen verplaatst naar september

13 juli 2021

Aanstaande zaterdag 17 juli zou het Groene Heuvels Zomerfeest plaatsvinden op recreatiegebied Groene Heuvels. Net als veel andere evenementen kan het Zomerfeest niet doorgaan als gevolg van de verscherpte corona-maatregelen die afgelopen vrijdag bekend gemaakt zijn. Het Groene Heuvels Zomerfeest wordt verplaatst naar september. De precieze datum zal nog bekend gemaakt worden.

Met het Zomerfeest zou dit weekend de opening van het nieuwe openluchttheater worden gevierd. Lokale muzikanten Marike Jager, Navarone-gitarist Kees Lewiszong en rock ’n roll band Tom’s Cherry Sinners zouden de opening omlijsten. Daarnaast zouden foodtrucks aanwezig zijn voor hapjes en drankjes. Dezelfde artiesten en opzet zijn nu verplaatst naar september.

Het openluchttheater is een ode aan MOJO’s “Down The Rabbit Hole”, dat onlosmakelijk verbonden is en blijft met het recreatiegebied. Daarnaast wil Leisurelands lokale partijen meer mogelijkheden bieden voor cultuur in de buitenlucht. Het openluchttheater zal op termijn voor iedereen te reserveren zijn voor een opvoering, mini-concert of theatervoorstelling.

Recreatie-onderneming en organisator Leisurelands hoopt er aan het einde van de zomer toch nog een feestje van te kunnen maken. Iedereen uit de omgeving is dan alsnog welkom, entree is gratis.